- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nem tudom, jó helyen kérdezek-e, de hátha. szeretnék némi rezonanciacsökkentésbe fogni (úgy PC-ben, mint NAS-ban), és keresek hozzávalókat. két kérdés merült fel:
- olyan gumicsavart, amit pl. ehhez a ventillátorhoz adnak, nem találok sehol külön, tud valaki beszerzési forrást?
- HDD-hez első körben valami csillapítást tennék az egység és a ház köze - ilyenre gondoltam, vajon jó lehet?köszi a segítséget!
gbors -
na még egy fordulat a témában. rosszul emlékeztem, pont a második szabályozható csatlakozón nem volt ventillátor. átkötöttem rá az egyiket, és már ment is a szabályozás a speedfannal. csak az a baj, hogy amíg a speedfant nem kapcsoltam be, addig az alaplap magától szabályozgatott, feltételezésem szerint a system hőmérséklet alapján. nem tudja valaki, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni, a CPU-tól külön? Giga X38-DS4 lap, a dokumentációban egy szó nincs a második szabályzóról
-
válasz
TESCO-Zsömle #8178 üzenetére
hát azt jól leírták... mindenhol az szerepel, hogy CPU-fan control supported, másról szó sincs. a csatlakozó tűkiosztásán meg ott pislog az egyik system fan esetén is, hogy +12V / Control. amúgy az egyik házventillátor arra a csatlakozóra van kötve, és azt nem sikerült a speedfannal szabályozni, úgyhogy vszleg a lábkiosztás ábra rossz.
no mindegy, marad a fanmate2. köszi még 1x a segítséget!
-
köszi mindkettőtöknek!
végigpróbálgatom akkor az összes ventillátor-csatlakozót, hátha a CPU-n kívül találok még egy szabályozhatót!
-
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan standard, boltban kapható megoldást javasolni, amivel két tűs VGA-ventillátort lehet szabályozni? Alapvetően pótméteres megoldás lenne jó, de végső esetben lehet kapcsolós is (ld. 5V-7V-12V) - nagyjából bármi érdekel, ami termék, és nem házilag barkácsolt cucc.
Zalman fanmate pl. tök jó lenne, de úgy vettem ki az itt olvasottakból, hogy az csak 3 tűs ventikkel megyKöszi,
gbors
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tuning kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Notebook hibák
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity2 D-RGB - 1700 Nickel + Plexi WHITE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- ALPENFÖHN MATTERHORN Black Rev. C - processzor hűtő!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Hibátlan Corsair HX 850W PLATINUM.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest