- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Szükségem lenne hozzáértő tanácsokra. PC-ről játszok le filmeket, de zavaró a hangja, ezért kitaláltam, hogy egy külső kapcsolóra kötöm a 2 első és 1 hátsó ventilátort, hogy ki-be lehessen őket kapcsolni. A problémám az, hogy a két első fix 12V-on megy 800rpm-el, a hátsó viszont PWM vezérléssel az alaplapra van kötve. Namost, ha én ezt a 3-at egy kapcsolóra kötöm, akkor bekapcsolt állásban mi fog történni a pwm-es ventivel? Szabályzás megszűnik, gondolom. Tehát 2 áramkörös kapcsolót kellene szereznem? A másik, hogy nem gond-e, hogy 1 molex 12V és föld kábeleire vannak forrasztva az elsők?
-
Osynho
addikt
válasz
gelencser26 #7383 üzenetére
Hy
Van egy Sapphire 4830am és hangos a venti rajta. Van egy 3 pines ventim elfekvőben ,ezt gányolnám rá. Kérdésem, ha a 3 vezetékből csak a feketét+pirosak kötöm be a kariba, úgy működőképes lesz-e, illetve van-e rá esély, hogy szabályozza? Ha nem, akkor egy eleve 2 pines ventivel menne a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest