- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
Közben utána járva kiderült, hogy kompatibilis lesz szinte biztosan és megrendeltem. Azóta is tökéletesen működik a szalag, és mennek a címezhető LED-es effektek.
-
FirstTripla
tag
válasz
Pubszon #20344 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam, hogy benne van a vezérlő chip. A lábkiosztást írtam korábban, hogy 5V, Data, N/A, Ground, de ennek ellenére nem írják kompatibilisre a LED szalag honlapján. Valószínűleg ha azonosak a szalag bemenetei akkor nem lehet gond, mert ott is így írják: "M/B 3 pin DRGB Header (+5V,DATA,N/A,GND)" és alaplapon ugyan ilyen néven vannak.
-
FirstTripla
tag
válasz
Pubszon #20342 üzenetére
Szia, igen azt tudom, hogy tudja ezeket a címezhető LED szalagokat kezelni, olyat is kerestem, csak ezekben a számozásos dolgokban nem vagyok tisztában, illetve abban, hogy ha az MSI és ASUS-t támogatja az adott szalag akkor ugyanazzal az 5V-os csatlakozóval és lábkiosztással támogatja-e majd a Gigabyte alaplapot is. Régen elvileg 3 tű széles csatlakozó volt, üres hely nélkül, de most már a 4 tű széles csatlakozó lett.
RGB 5V-tal is azonos színeket tudja, ha jól értettem, csak ott nem külön r,g,b sáv van (ami miatt egész szalag egyszínű) hanem egy adat sáv, illetve gondolom valamilyen elektronika, hogy egyesével lehessen címezni a LED-ket. -
FirstTripla
tag
Sziasztok egy gyors segítséget szeretnék kérni. Nemrég vettem egy új Gigabyte X570 aorus elite alaplapot és szeretnék címezhető ledet belerakni. A kérdésem az lenne, hogy számít-e a led típusa (5050 vagy ws2812) vagy elég az ha azonos csatlakozója van (5v, data, üres pin, ground). Ezt a szalagot néztem ki: [link], viszont hivatalosan nem támogatja a gigabyte fusion-t de csatlakozója megegyezik az asus-sal. Másik led szalag amin sajnos kevesebb led van: [link] de ez támogat minden alaplapot. Az az érdekes, hogy az én alaplapom 5050-est támogat, asus pedig ws2812-es ledeket de akkor például a másodikként linkelt deepcool led szalag az miként tud menni mindkét alaplapban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest