Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
ryori
senior tag
Hello, nem tudjatok ki foglalkozik plexizéssel? Zalman Z3 oldallapjába kellene egy plexi.
-
ryori
senior tag
Dell optiplex
380asban levő venti 9w os, proci upgradenél is bírja a hűtés, de mivel egy gyengébb processzor van benne. Lehetne halkabb. Szoftveresen nem tudom lassítani, cserélni nem lehet mert Dell csatlakozós a hűtés :/ kipróbáltam passzívan (cpuhuto levalasztva) is 60fok körül jár, de ugy nem merem használni, nem tudom elég lenne e egy olajozás, állítás
vagy hűtő csere es mindenféle atalakitok hogy a 4pinest rá tudjam tenni? -
ryori
senior tag
válasz
imibogyo #17755 üzenetére
Köszi a segítséget, viszont ventit tényleg nem lehet csatlakoztatni. a tápon nincs power, az a baj hogy ez ilyen komplett kiépítés, szóval 1db sata power van csak, valamint alaplapon nincs hűtőnek csatlakozás.
Van egy 3pin-es intruder csatlakozás, de az nem a hűtés. ODD-nek van egy speckó energia csatlakozása még.Az a gond hogy ezeken a delleken nem a 2-3-4 pines csatlakozók vannak, hanem ezek a lapos dell csatik
Amúgy most hogy ilyen meleg idők járnak, a jelenlegi borda mérettel 45-52 fok körül jár a hőmérséklet.
FullHD asztal, Xvid film, böngészés. szóval ha megfelezem, lehet felmegy akár 60-65 fokra isNetet néztem, nem nagyon találni bordákat. amúgy méregettem a bordát, a hdd-t. nem kell konkrétan megfelezni. kb ez az ábra:
[link]
Nem lehet leflexelni? -
ryori
senior tag
Helló, van egy Dell optiplex 380-asom, ebben ugye van a HDD tartó, és ahhoz hogy beférjen egy Asus GT210-es kártya a maga nagy passzív hűtőjével, ki kellett venni azt a tartót.
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]Megnéztem, kb a bordák felét kellene levágni hogy beférjen rendesen a tartó, jó lenne, mert akkor rá lehetne csukni az oldal lapot, valamint most a chipset hűtő csak úgy ott van rajta... HDD-is csak úgy behelyezve, szóval elég instabil is a dolog, meg nem tudom állítva használni.
A kérdésem, hogy mivel lehetne a bordákat levágni, kb a felét, vagy milyen passzív hűtést tudok rá venni ami beleférne? 3,5 centis a borda, ahogy néztem ha fele akkora lenne beleférne.
Szóval vagy egy bordavágási technikára, vagy egy 1,5cm-es passzív bordára lenne szükségem
aktív hűtés nem jó, mivel a kártyán nincs hűtőnek csatlakozó. játékra nem használom, így nem is igazán melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest