Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-rac
senior tag
Hi!
Lenne egy naggyon fontos kérdésem:
A ház tetején található nagy ventinek merre kell fordulnia? Lehet h fordítva tettem be. Befelé kell fújni,vagy szívni kell,vagy hogy van ez? Lécci írjatok!!! A ház codegen. -
t-rac
senior tag
Rájöttem a venti 1ik oldala szív,a másik fújja a levegőt. Akkor lehet h rosszul tettem be?
Belülre fújja a levegőt. -
t-rac
senior tag
hi!
Van a gépemben 6 db venti.A ház egyik oldala nincs fenn.
van a videokarin,alaplap chipset-en,procin,tápon,és egy a ház tetején,egy a ház hátulján.
A táp az kifele fúj,a tetején lévő 8cm-es venti is kifele. Az érdekelne,hogy a gép hátulján lévő 8cm-es ventit,amit most raktam bele,a jó hűtés érdekében hogy tegyem.Szívjon,vagy fujjon?
Pls írjatok -
t-rac
senior tag
Szemből nézve a bal oldala van levéve,mert a jobb oldala zárt,ez van az alaplap mögött,és ha leveszem a ház jobboldalát,akkor semmi értelme sincs,mert csak pár centi rés van rajt.
''ami fent,hátulvan az kifelé fújjon ami elől ,oldalt van az meg befelé fújjon.''
Az oldalán és az elején nincs venti. -
t-rac
senior tag
Üdv!
Colors combo házam van,az elején egy kijelző. Ahhoz tartozik egy kábel,a végén egy kicsi hőmérővel ami 2 fémcsíkból áll,és narancssárga fólia vagy mi van rajt. Az történt,hogy beleszereltem a gépet,és a hőmérőt a proci mellé csúsztattam be,20 fokkal mért kevesebbet mint amit a gép. Utána rá a procira,és azon volt a hűtés. Akkor nem mért semmit,és azóta se jó. Egy kicsi lyuk volt a fólián. Leszedtem a fóliát,de így se jó. Most úgy néz ki hogy egy fekete kábelből kijön kettő kicsi fémdrót. Most ezzel mit csináljak? Nem értek a hőmérőkhöz és működésre szeretném bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik