Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

CounterBoci
senior tag
válasz

MarioAna

üzenetére
						Legegyszerűbb a dekopírfűrész, én azzal csináltam. Utána reszelővel szépen ki lehet igazítani. TV dekopír van 3-4k-ért, és még sokmindenre lehet utána használni. (gyengébbek kedvéért TV = Tesco Value
 )
Fúrógépbe hiába fogsz vágókorongot, annak kicsi a fordulata hozzá. Olcsó még a levegővel működő csiszoló, de nemhiszem hogy akkor kompresszor is lenne otthon. - 

mr_ricsi
veterán
válasz

MarioAna

üzenetére
						"RivaTuner azt hiszem tud olyat, h kiírja a hőmérsékleteket az egyik sarokba"
Ha jó a játék, úgysem veszed észre, bármi legyen is kiírva.
És mivel egy ember 1000 alkalomból átlagosan 7x téved, te sem kerülheted el a sorsodat, és valamikor biztosan el fogod felejteni átkapcsolni.
Ilyen feladatot emberre bízni NEM SZABAD! - 

shtml
őstag
válasz

MarioAna

üzenetére
						Aha, ezek szerint már próbáltad - ez így elég szar helyzet. Én az "forogna" szóból azt hittem, csak ettől tartasz.
Akkor tényleg csak egy hőmérsékletfüggő szabályzó lehet a megoldás, szerintem ilyet lehet kapni a hazai modderboltokban is, de nekem most nem jut eszembe egy szem.
A kártya hőtermelésétől függően előfordulhat, hogy 5V-on hajtott ventilátornál is túlhevülhet a chip - ha tönkre vsz. nem is megy, de fagyás előfordulhat. A másik dolog az, hogy ha a ventilátor beporosodik - márpedig üzem közben egyre több por kerül a belsejébe is -, akkor előállhat egy olyan helyzet, amikor 5V-on már nem indul el.
 - 

shtml
őstag
válasz

MarioAna

üzenetére
						A 2 pines ventilátor még nem jelenti azt, hogy állandóan teljes fordulatszámon fog pörögni. Ha nem gyökér a gyártó, akkor ismeri a kártyára szerelt ventilátor feszültség/fordulatszám karakterisztikáját és eszerint adagolja a feszültséget. A szabályzás meg úgyis a hőmérséklet szerint történik, nem a fordulatszám szerint. Persze ha lusta volt a gyártó, akkor lehet, hogy végig maxon pörög, de kétlem.
FuckeR19:
Az is megoldható, persze. Most nincs időm foglalkozni vele, holnap utazom Anyámhoz, meg ezekre az effektekre biztos van céláramkör is, amit viszont én nem ismerek. Mikrokontrolleres megoldás drágább, viszont gyakorlatilag bármit meg lehet vele csinálni, olyasmit is, amit a céláramkör nem tud. Ha visszajöttem, akkor majd gondolkodom rajta.Szerintem simán a hangkimenetre kell kötni. Hangmagasság szerint változó színekre gondolsz vagy olyanra, ami a videón is volt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
 - Milyen videókártyát?
 - Path of Exile (ARPG)
 - Arc Raiders
 - PlayStation 5
 - Kínai és egyéb olcsó órák topikja
 - OLED TV topic
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
 - További aktív témák...

- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
 - AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)