Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakker.. jól látom,hogy ez Infrás távírányítós?
Magyarán mint egy tv távírányító...(ha nem látják egymást akkor nem mükszik)Nagyon rég illetve nem mélyen foglalkoztam elektronikával..csak tanították anno..
De.. sztem ez egy infrás távirányítós cucc.. feltételezem, akkor azt a 4-5 funkciót valami különböző mudulációval különbözteti meg..(inpulzus mennyiség vagy tudja fene..ennyire nem vagyok benne)
A lényeg,sztem ezen nem fogsz tudni változtatni.. (pl rádiós kütyünél a vivő frekit lehetne változtatni..(elv).
Ezeknél nem tudom, van-é valami alap freki amit megmodulál, vagy nincs..Illetve megtalálni azt az alakatrész, amivel ezt lehet változtatni..
Aztán a vevő(vonat) egységben is..
Ha jól sejtem távirányító egység paneljének másik oldalán van valahol valami fekete trutyival leöntott púpocska is...Bár lehet,hogy annyira primitiv, hogy még az se
De hátha jön valaki okosabb, és lesz valami megoldása.. most amúgy is rohannom kell melózni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi