Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Undoroid
őstag
  Ez egyre bonyolultabban hangzik!Az sem mindegy,hogy melyiket öntjük melyikbe. pl.: víz a sósavba avagy sósav a vízbe?

Ezért részemről maradnék az előre elkészített vasklorid-oldatnál!
 Nem vitatom a "másik oldal" előnyeit,de járt utat, járatlanért... Maradok a jól bevált technológiánál!  
Undoroid
 - 

didyman
őstag
Ha valaki nagyban akarja csinálni, gyakran maratni, az meg fogja tanulni. Aki egy évben két hétvégén lemarat egy panelt, az nem akarja keresgélni, méregetni, öszerakni, csak levenni a polcról a boltban és használni.
Sose tudtam belegondolni ép ésszel 6x10^24 db molekulába, amikor ezt a moláris tömeget tanultuk, de számolni azt nagyon tudtam vele
 . Átlagembernek a moláris tömeg nem pont józan paraszti ész kategória (ez a kisebbik gond, mert elég közeliek, nagyobb baj a töménység éds a százalékszámítás-tudom, mert tanár is vagyok), és leragadnak ott, hogy egy rész H2O2 és két rész HCl. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
 - Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
 - Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
 - Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
 - Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez egyre bonyolultabban hangzik!
 Nem vitatom a "másik oldal" előnyeit,de járt utat, járatlanért... Maradok a jól bevált technológiánál!