Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

-Solt- veterán válasz  MrDerekas

üzenetére MrDerekas

üzenetéreLeírom "tömören" a konkrét nyűgöm, hátha itt nektek van valami ötletetek, Pár hete kész lett aluprofilból a cockpitem, amire egy T300 Alcantara került fel. A kormány és a pedál is a gyári csavar helyeken az előírt max csavarhosszúságot betartva lett rögzítve. Körülbelül 1 hét gondtalan használat után láttam, hogy jött új driver, firmware a T300-hoz. Feltettem, érzésre jobb is lett, még ajánlgattam másnak is, hogy frissítsenek. Pár nap múlva újabb firmware jött, V28 címszóval. Feltettem ezt is, majd cirka 1-2 óra használat után kiszálltam a cockpitből, mentem volna a kávémért amikor hallom, hogy elkezdte kalibrálni magát a kormány. Háttérben ment az ATS, csak az Oculus-t vettem le a fejemről és úgy hagytam ott a gépet. Visszamegyek, és csontra azokat a tüneteket produkálta amiket az alábbi videón is látni: [link] Konstatáltam, hogy ennek annyi, jeleztem az Amazonnak, küldték az újat gond nélkül. Tegnap megérkezett az új, felszereltem a cockpitre ugyanúgy ahogy az előzőt, firmware frissítés, kb fél órát játszottam vele, örülünk, aznapra ennyi. Ma leültem megint játszani, cirka fél óra után a sztori ugyanaz... ATS fut, leveszem a fejemről a HMD-t, kiszállok a cockpitből, eltávolodom 3-4 méterre, elkezd kalibrálni és vége, megint ugyanaz mint a videón. Annyi a plusz sztori, hogy most megpróbáltam újratenni a firmware-t, félúton abbamaradt és azóta se kép se hang, semmire nem reagál. Mivel annak az esélye, hogy az új is úgy pusztuljon el ahogy régi meglehetősen kicsi, ezért az első gondolatom az, hogy esetleg túlfeszt kap valahonnan a bázis. A konnektor ahova csatlakoztatva van, az egy túlfesz védelemmel ellátott hosszabbító amibe a gép és a monitor is csatlakozik, szóval ezt kizárnám mint hibaforrást. Az USB felől kaphat még pofont, viszont azt meg a Winfos jelezné ki, ha ingadozna az USB hubon a feszültség, illetve szerintem akkor az USB vezérlő is elszállt volna. Amit észrevettem még, hogy amikor az utolsó alkalommal kiszálltam a cockpitből akkor megcsípet, vagyis statikus kisülés volt, de ekkor már a bázis halott volt. Az esetleg létezhet, hogy az általam előidézett (műszálas ruha, bármi egyéb) statikus kisülés kiüsse a bázist? Esetleg valakinek bármi ötlet, javaslat a nyűgömmel kapcsolatban? Ha orbitális hülyeséget írtam volna valahol akkor elnézést, az elektromosság finoman szólva nem az én asztalom! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest