- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Xantomas #1473 üzenetére
Eről hosszasan lehetne diskurálni...A tápokról alaposan topikban minden kérdésedre válaszolnak...Máshol nem érdemes táp kérdésben szenvedni,mert nem kapsz rá értelmes vagy teljes választ....
Régi gépre haver csak annyit mond: ''Lehet,hogy csak egy ócska semmi,de ha hírtelen kihúzzák a zsebedből azt a pénzt,vagy valamit megbízott letőltést nem tudsz befelyezni vagy egyébb''...Akkor méggis csak elgondolkottató a táptéma..
Sajnos manapság vannak olyan áramszolgáltatók,akik valahogy valamiért szűretlenebb vagy túlfeszes hálózattal ''járatják'' elektromos eszközeinket...
Ezellen a kapcsüzemű táp megvéd,de csak akkor ha van ehhez buffere...pl a mostanira aszt értem,hogy ha kihagyások volnának,amit egy vincseszter nem tűr el...
Haver erre a kérdésre annyit orvosolt,hogy vett 1000Ft-ért mégegy tápot a gépbe,aminek az Ordasi módon való összekötést alkalmazta a régi táppal és fél éve azzal megy a gépe...
Nekem a redundás megoldás tünt megvalósíthatónak...Persze a megoldásom vitattott dolog volt,de még mindig üzemel és már három éve így megy kb...Most jutottam el ahhoz,hogy kell egy harmadik táp is,mert a neonok már nagy terhelést adnak az AT-s tápra és leesik 9V-ra a feszkó...igaz sem alaplap és sem optikai rom nincs rá kötve,de a tápnak csak nem hasznos...Így most a neonok nem üzemelnek,de jövőhéten megjön a másik táp és fognak...
Ui.:annyit még megtudtam a régi gépekkel kapcsolatban,hogy valamiért,nemtom miért azok mégsem esznek annyit,mint ahogy számolnánk...persze most ne azt nézzük,hogy megtömjük vinyókkal,mert akkor persze....Hanem az átlag 4Gigás fővinyó és 40Gigás töltő vinyó és egy cdrw és ennyi...
Ui.: egy 350W vagy 400W körüli noname táp már jól bírja a régi gépet...Most tekintsünk el a gyárihibáktól,mert a mr. chieftec tápnál is találkoztam hibás darabbal és 40K felett volt árban és mégis szarakodtak 4 hónapot a kirendelt márkaszervízben.....3K körül érdemes venni egy használt (de nem nagyon) 400W-os tápot és ennyi...
Azért csak sikerült egy hosszas irományt írni..szal ezt mondom...hosszú téma...
Ha van még valami,akkor mailban inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HTPC (házimozi PC) topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest