Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Te mulitaccos akárki. Írsz valamit [link] aztán meg bezárod a topikot. Pff
Nehogy azt hidd, hogy mindenki mindig tud mindent. Egyeltalán ki vagy te? Minek kellett ezmiatt egy új nick?
Ha már úgyis írok ide (egyenlőre nem szándékoztam)
Hasznos lenne egy levelezőlista létrehozása ahol segíthetnénk egymásnak a felmerülő problémák megoldásában!
Erre itt van a fórum, bőven elég ez, a levelezést csak az a pár személy látja ezt meg mindenki. -
Mod-Team
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Remélem senki se fog tiltakozni a topic ellen.
Azért indítottam ezt a topicot mert szeretnék egy kisebb csapatot létrehozni. Nincsenek nagyratörő elképzeléseim, mindössze szeretnék egy vidám moddolással foglalkozó csapatot összehozni. A tagok segíthetnék egymást sokmindenben, fizikai munkálatokban vagy csak elméleti szinten, például javaslatokkal. Alkatrészeket cserélgethetnének, vagy vásárolhatnának egymástól. És még sok másban is segíthetnék egymást.
Például régiónként vagy megyénként lehetne tömörülni csoportokba. Én személy szerint Tolna megyében szeretnék egy ilyen csapatot létrehozni!
Hasznos lenne egy levelezőlista létrehozása ahol segíthetnénk egymásnak a felmerülő problémák megoldásában!
Remélem nem tartjátok rossz ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nehogy azt hidd, hogy mindenki mindig tud mindent. Egyeltalán ki vagy te? Minek kellett ezmiatt egy új nick?