- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
válasz
Tav-Csoves #4977 üzenetére
Ott a lényeg, hogy korlátlan csomagod van. Azokra másként vonatkozik a szabály, ha jól értem.
A lassítás jó kérdés (szerintem azt bukjuk roamingban) -
Zeki
nagyúr
válasz
Tav-Csoves #4977 üzenetére
MOST MÉG NEM!
Majd akkor kérdezd az osztrákot, mikor eljön a június 15. -
AstraCDX
senior tag
válasz
Tav-Csoves #4975 üzenetére
Igen, igen ! Most "ássák el a kutyát" .
Vannak akik hirdetik a roaming eltörlést, és föl vannak háborodva, amikor említésre kerül, hogy ez félig parasztvakító, szemét, műanyag duma .
Ajánlom 4Grider fórumtárs hozzászólását .
Üdv.
Astra
-
g0dl
addikt
válasz
Tav-Csoves #4975 üzenetére
Ebben az esetben az ejú nagy roaming eltörlő akciója csak porhintés. Szerintem mégis inkább te tévedsz (bár minden rosszat képes vagyok elhinni az ejú sóhivatalairól), az adott dátum után nincs roaming.
Persze a "szolgáltatókért" se tenném a kezembe a tűzbe, ők is szívesen adnak el valami olyasmit, amire nincs szükséged.
Az én értelmezésemben eu-n belül nincs roaming felár, de eu-n kívül van.https://itcafe.hu/hir/mar_biztos_ingyenes_roaming_az_eu-ban.html
-
g0dl
addikt
válasz
Tav-Csoves #4972 üzenetére
"romaing nélkül is lehet majd használni Ausztriában június 15-től."
Miért, ez nem mindegyikre lesz igaz?
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Tav-Csoves #4972 üzenetére
Ez engem is érdekel, bár gyanús, hogy ilyen sajnos nem létezik .
Flottás megoldást áttekintetted ? Ott ajánlanak korlátlan mobilnetet 4000 HUF alatt, bár a roaming abban még bizonytalan .
A T elásta magát előttem, mikor az árakat fölemelte, a túlforgalmazás esetén tiltást alkalmaz lassítás helyett .
A reklámokban meg polírozza magát, parasztvakító, szemét, műanyag dumájával . Elmehet a fenébe .
Üdv.
Astra
-
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1807 üzenetére
Kifelé biztos hogy nem blokkolja egyik hazai szolgáltató sem ezeket a portokat. Ami nálad gondot jelenthet, hogy ha natolt hálóra kerülsz, nem fogod tudni elérni távolról az eszközeidet.
-
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1805 üzenetére
1., Így értem.
2., Változatlanul nem értem, ha a webkamera felől kezdeményezed a kapcsolatot, ezeknek a portoknak felé nem kell nyitva lennie. Kifelé meg természetes, hogy elérhetőek. -
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1802 üzenetére
Két okból nem értelek:
1., 33 MB-os (utána 32 kbps-ra lassított) mobilnetre akarsz webkamerát kötni?
2., Nem a webkamera kezdeményez ftp és smtp kapcsolatot? Ha igen, minek kellene felé ezeknek nyitva lennie? -
LámaZ
addikt
válasz
Tav-Csoves #1785 üzenetére
Olvass vissza!
-
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1709 üzenetére
Nem tudom miért vagy rákattanva az árváltozásra, mikor az egyáltalán nem jellemző a mobilnet-csomagok esetében. Jellemzően inkább megszüntetik a csomagokat (már az értékesítését), és újakat hoznak létre. Aki viszont maradni akar a régi csomagjánál, az még hosszú évekig igénybe veheti azokat.
Visszatérve a kérdésedre: Ha a buszbérlet ára emelkedik, akkor az mindenkinek emelkedik, így logikusan annak is, aki most vesz először, és annak is aki már évek óta bérlettel jár... -
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1707 üzenetére
Mivel ez opció, nem kell/nem lehet rá hűséget vállalni, így nem értem a kérdésed.
-
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1697 üzenetére
Természetesen nem. Oda van írva, hogy szöveges és képi tartalom megjelenítéséhez való, ráadásul kell mellé valamilyen túlforgalmazási díjat nem tartalmazó aktív mobilnet opció. Azok közül pedig a többségben tiltott a voip ezen formája.
-
club1
veterán
válasz
Tav-Csoves #1660 üzenetére
Van, vállalatiban. Vagy a nem publikus flottás előfizetések között a dpi-ben. Természetesen önálló adatkártyán, hangcélú előfizetés mellé opcióként nincs.
A legnagyobb 2G/4G lefedettséggel jelen pillanatban a Telekom, a legnagyobb 3G lefedettséggel a Vodafone bír.1000 Ft környékén nem igazán.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #1660 üzenetére
Bocsánat, van egy másik kérdés is: van olyan mobilnet, ami 1000 ft környékén túlforgalmazás után nem 32kbpsre, hanem 128kbitpsig korlátoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest