Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Keresgélek a flották között. Jelenleg egy Telenor-os csomagban vagyunk. Nevet ne kérdezzetek. Annyi biztos hogy előfizetési díj 3810Ft
Egy csoport díj: 508Ft
kiegészítő havidíj 254Ft
Mobil net 100MB: 1005FtFlottán belül ingyenes
Hálózaton belül: 21 illetve 16
Más mobilba: 29 illetve 23
Vezetékes: 18Még nincs egy éve hogy megemelték a percdíjakat. valamint ezt a netet hozzá csapták az emberekhez.
Megjegyzem semmit se ér. Semmi se jön be rajta. De lemondani persze nem engedik.
Mi csak a számla fizetők vagyunk. Minden változásról csak utólag értesülünk!
Intézni a saját előfizetésünkre semmit se engednek.Most megint terveznek emelni egy jó ezressel. De mégis van képük mondani hogy ennél jobbat nem találtok.
Mit ajánlotok jelenleg a legjobbnak.
Olvastam jó pár oldalt vissza. De elvesztem a belépni fidesz irodába, tagságba. A katolikos és egyébb tarifacsomagok közöttUlefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
válasz harcosparej #11621 üzenetére
Üdv mindenkinek.
Én pár napja kaptam egy összefoglaló prezentációt a DPI-ről.Akit érdekel az letöltheti INNEN!
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Szépek ezek az Új Állami csomagok díjai
Ám erről tudtok valamit? Most találtam. Írtam nekik. kíváncsi vagyok mit ajánlanak.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
-
fezsoo
aktív tag
válasz pinnacle #12105 üzenetére
Nem ez lehet az amire gondolsz?
Flotta kockázat?
Igen, sok olyan flottáról tudunk, ahol egy nemfizető miatt a többieknek kell "összedobni" a hiányzó részt, vagy megszűnik a flotta.
Ilyen kockázat nincs, mivel a Forensis Prémium tagság díjában benne van a biztosítás is.Mit jelent a Forensis Prémium tagság?
A Forensis Prémium tagság egy kiegészítés a nagy sikerű Forensis kártyához. Minden flotta előfizetéshez tartozó SIM kártyához szükséges!
Ez fedezi a flotta biztosítást, ügyfélszolgálatot, ügyintézést, adminisztrációt.
Folyamatosan bővíteni fogjuk a Prémium tagság előnyeit és a későbbiekben a mobil flotta lehetősége mellett más, csak a Prémium tagoknak járó előnyöket is kínálunk.
Első éves (365 nap) Prémium tagság díja bruttó 6.500 Ft / SIM kártya, második éves díj már csak 3.490 Ft / SIM kártya.Mert ezt ha jól olvasom nem lehet lemondani. A flottához tartozás egyik feltétele.
Vagy nem[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Nemrég én is kitettem ide. Csak aztán megkértek szépen hogy tüntessem el.
Mert az az oldal csak egy fedő. Ha belépsz akkor egy másik oldalra dob át.
Nem szeretnék hogy így kint legyen bárhol is.
Így mit tudtam tenni. Leszedetettem.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Üdv.
Ez a forensis flotta mennyivel rosszabb mint a DPI?
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok
Egy ideje nem követtem a fejleményeke. Van jelenleg a Dpi flottánál jobb ajánlat magánszemélyeknek?
Vagy bármi más, ami olcsó és jóUlefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Elvileg július 1.-től emelkedik minden tarifacsomag. Legalább is kaptam a telenortól egy levélben ilyent.
A Dpi-vel kapcsolatban mit lehet tudni?
Lesz emelés?
Mert abban a flottában ahol vagyunk csak számlafizetők vagyunk. Semmit se tudunk intézni. Így aztán elég szépen ingadozott az ár az elmúlt egy évben. Ha most is emelkedik egyből keresek valamit. Mert ebből elég volt.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
válasz Viktor0610 #16344 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik. Köszi az infót.
-
fezsoo
aktív tag
Most kaptam a telenortól
Gyere a Telenorhoz ÓRIÁSI kedvezménnyel!
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok nekem infót mondani arról, hogy ENNEK a szolgáltatónak milyenek a csomagjai?
Konkrétan az érdekelne hogy van e náluk innen valaki, aki tudna véleményt írni!
A csomagok leírásait megkaptam. De érdekelne az esetleges itteni fórumtársak véleményei is.Köszi.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Létezik olyan flotta jelenleg ami:
- mp alapú
- kb 2000Ft körül van az alap díj. (egy része lebeszélhető)
- flottán belül ingyenes hívás
- Bárki csatlakozhat hozzá!
- Nincs belépési díj!
- nincs SIM díj!
- Van számhordozás!
- Szerződés közvetlen a szolgáltatóval!!!
- esetleg min 50MB net(túlforgalmazási díj nélkül)És ezt komolyan kérdezem.
Megköszönöm ha figyelmembe ajánlotok akár megközelítőt is.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Sokszor kerül elő manapság a NET egyesület és a DPI összehasonlítása.
Ha csak azt nézzük hogy mennyit kell fizetni havonta. És ebben a tagdíj minden benne van. Mind a kettőben kb ugyan annyi percet számolva, mint a DPI-ben ami benne foglaltatik. Akkor kb mennyire jönne ki a Net egyesület a DPI-hez viszonyítva?Nem számolta ezt ki esetleg valaki?
Aki tisztában van mind két csomag áraival?Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodom az Alfa11-es flottán. De olvasok az oldalukon elég érdekes infókat.
Mi az igazság akkor most?
Tényleg a havidíj magasabb, a percdíj nem másodperc alapú, a net lassú? Minden más mint a táblázatukban?
Vagy ez csak valakinek az agy szüleménye?Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Az azért elég nagy káoszra utal.
Érdekes lehet az egész.
Hogy lehet akkor ezt a csomagot jó szívvel megrendelni?KTU; cincinatus nektek is köszi.
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Találtam egy oldalt, ahol szintén vannak flotta csomagok. Szám szerint 20!
Nem tudom hogy felmerült e már itt ez a cég.
De akkor most megosztom veletek.Vannak egész kedvező csomagok és korlátlanok is.
Nézzetek be IDE
Nevet azért nem írok ki, és adatokat, mert a weblapjukon ezt kérik.
[ Szerkesztve ]
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
A Gamma 18/b flottának lehet tudni a flotta kezelőjét hogy kicsoda?
Úgy mint pl az Alfa 11- nek.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Gamma 18b csomagól van infó valakinek? Esetleg valami közvetlen kontakt?
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok
Az Alfa 22-es.flottáknak lehet tudni ki a kezelője
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Korlátlan csomagokban mik a legjobbak manapság?
-
fezsoo
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Bele futottam [ebbe] a hirdetésbe..
Semmit nem akarok vele. Csak megosztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest