- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nekem ilyenem van. Hasonló tudású, mint amit neked ajánlottam, de utóbbiban 2 GB RAM van, nem kell hozzá külön usb to lan átalakító és - ami a te szempontodból a legfontosabb eltérés - van rajta AV-kimenet, amivel - elvileg legalábbis - rá tudod kötni régebbi típusú tévékre. Én ezt még nem próbáltam, szóval azért nézz utána, mielőtt esetleg megrendeled.
Én OpenELEC-kel használom az enyémet, ami kb. annyit jelent, hogy csak a Kodi (korábban XBMC) nevű program fut rajta, ami a rengeteg kiegészítőjével együtt kb. a világ legjobb médiacentere. Rendkívül jók a tapasztalataim, hisz nem egészen 10e Ft ellenében lett egy olyan eszközöm, aminek köszönhetően nem kell letöltögetni az általunk nézett sorozatokat, hanem csak rájuk keresek a Kodi Movieshark (jórészt magyar nyelvű tartalomhoz ad hozzáférést) vagy Genesis (ez pedig angol nyelvű dolgokhoz) nevű kiegészítőjében és már mennek is. Emellett pedig ennyi pénzért nincs másik jól használható médialejátszó.
Ja, és ezt a topikot ajánlom olvasgatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest