- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #5003 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időkeret...
Azért vannak ijesztő találatok. Pl. az alábbi:
"Amióta fenn van a Zyxel-en a plex azóta 100%-on fut a proci már lassan egy teljes napja...
A hálózati adatmásolás visszaesett a 50-60k-ról 3-4k-ra...
Lehet amiatt fagyott ki a film is tegnap este mert fullon pörög a proci???
Egy Zyxel NSA325_4.50(AAAJ.1)-öm van ami eddig jól muzsikált, de plexxel jön elő minden..."Nem tudom, hogy a NAS-nak sok a Plex szerver, vagy user errorokról van szó a problémás esetekben, de (mini) PC-re linux vagy win alá még egy átlagosan intelligens kutya is gond nélkül felteszi, szóval első blikkre én maradok a korábban említett vonalnál, és csak akkor gondolkozom el komolyabban egy NAS vásárlásán, ha nem tudom költséghatékonyan és a vas széthajtása nélkül, mini PC-n megoldani a dolgot. Most a menyecském kis Linux Mint-et futtató laptopján fut a szerver, de nem szeretném mindig bekapcsolva tartani, ha épp nézünk valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest