Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SanyiSay

aktív tag

válasz olaszos33 #4155 üzenetére

1 vélemény. :)

- Cs918 2.1 dolgozik nekem is.
    - Régi sata winyómhoz vettem usb átalakító tokot (külső táp mindenképp kell az usb tárolóhoz)
    - SambaDroid fut rajta az osztja meg a fájlokat. (ingyenes verzió egy megosztási lehetőséget ad RW engedéllyel, de az elég mert az egész usb meg van oszta, így minden készülék a hálózaton hozzáfér az USB tárhoz)
    Letöltési programok teszik a dolgukat.

Androidos készülékek ES File Exlorer-rel érik el a szervert
    Win 7,8,10 meg alapból kezeli csak le kell venni 128 bites titkosítást kisebbre
    Win 7 nél nem találta meg magától de IP/szervernév címen már tudja használni
    Lejátszás MX playerrel megy minden Androidos készüléken

Maga a cs918 nem a legjobb lejátszó HD val vannak gondjai, sokak szerint bár ezt nem teszteltem mert nekem az pont nem kell.

[link]

Röviden.
    Szervernek pont olyan jó mint a többi Androidos készülék, lejátszónak nem csúcsminőségű filmekhez kiváló.

Leet hozzá letölteni androidra gyári távirányító programot, amivel a telefonnal tudod távirányítani. touch pad, billentyű, player stb, vezérlés.
    A hozzá adott távirányító nem sokat ér sajna.

Hátránya hogy kicsit gyenge a hűtése belül . Ez főleg 3D játékoknál jelent gondot akkor túlmelegszik és letilt. De ezt is csak halottam.

Én lecseréltem a hűtést és meg vagyok vele elégedve.
    Ha most vennék lehet nem ilyent vennék, bár ez is teljesen kiszolgálja az igényeim.

Új hozzászólás Aktív témák