- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
olaszos33 #4155 üzenetére
1 vélemény.
- Cs918 2.1 dolgozik nekem is.
- Régi sata winyómhoz vettem usb átalakító tokot (külső táp mindenképp kell az usb tárolóhoz)
- SambaDroid fut rajta az osztja meg a fájlokat. (ingyenes verzió egy megosztási lehetőséget ad RW engedéllyel, de az elég mert az egész usb meg van oszta, így minden készülék a hálózaton hozzáfér az USB tárhoz)
Letöltési programok teszik a dolgukat.Androidos készülékek ES File Exlorer-rel érik el a szervert
Win 7,8,10 meg alapból kezeli csak le kell venni 128 bites titkosítást kisebbre
Win 7 nél nem találta meg magától de IP/szervernév címen már tudja használni
Lejátszás MX playerrel megy minden Androidos készülékenMaga a cs918 nem a legjobb lejátszó HD val vannak gondjai, sokak szerint bár ezt nem teszteltem mert nekem az pont nem kell.
Röviden.
Szervernek pont olyan jó mint a többi Androidos készülék, lejátszónak nem csúcsminőségű filmekhez kiváló.Leet hozzá letölteni androidra gyári távirányító programot, amivel a telefonnal tudod távirányítani. touch pad, billentyű, player stb, vezérlés.
A hozzá adott távirányító nem sokat ér sajna.Hátránya hogy kicsit gyenge a hűtése belül . Ez főleg 3D játékoknál jelent gondot akkor túlmelegszik és letilt. De ezt is csak halottam.
Én lecseréltem a hűtést és meg vagyok vele elégedve.
Ha most vennék lehet nem ilyent vennék, bár ez is teljesen kiszolgálja az igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest