Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zol77

aktív tag

Egy érdekes alternativa a Minix-től: Minix Neo Z64
    Érdekes lesz,lehet inkább ez,mint egy RK3288. (nekem legalább is) Az ára nagyon baráti,főleg a nemrég beharangozott Zotac Pico-hoz képest (200$,és 200EUR) , ez "csak" 129$.
    Ami benne van négymagos atom,annak 2w a tdp-je,a kis hoki gpu ilyen fogyasztás mellett szépen teljesít játékokban is.
    Amit találtam hirtelen ilyen cpu-val szerelt gépet, az Acer-nek valami hibrid vacka,de arra jó,hogy megnézze az ember,mit tud ez a cpu/gpu páros. Gondolom Minix-nél se lesz nagy eltérés.
    Atom Z3735F játékok
    Amit olvastam tesztet erről az atomos Acer-ről,meg voltak elégedve nagyon a teljesítményével windows alatt is.
    (böngészés,fájlkezelés,multimédia)
    Ami nincs,az usb 3.0, és gigabit lan, de ilyen kütyüre számomra ezek feleslegesek is.
    Egy dolog volt aggasztó számomra, a Win 8.1 és a 32GB tárhely. Erre viszont azt írták több helyen,hogy a Win8 felismeri,hogy mobil eszköz,nem pedig asztali,és nem engedi "meghízni" a Windowst. Átlag 17-20GB foglalt helyről számoltak be,akiknek 32GB-os Win8.1 -es tabletjük van.
    Amúgy nem ez az első ilyen eszköz,ami Intel CPU-val jött,és Androiddal,de fel lehet tenni rá a Win 8.1-et,
    a Teclast-nak van ilyen,YT -on van sok videó,meg lehet nézni.
    Szerintem böngészős,filmezős,letöltős,meg alkalmi játékos gépnek 2W fogyasztással nem rossz.
    Ez valahogy most jobban izgat,mint az RK3288,amiről egyre kiábrándítóbb videókat tesznek fel youtube-ra.

Lifeforce , esetleg erre rákérdeznél? Egy lehet érdekel,ha már az RK3288 úgy is szünetel.

Új hozzászólás Aktív témák