Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Egy érdekes alternativa a Minix-től: Minix Neo Z64
Érdekes lesz,lehet inkább ez,mint egy RK3288. (nekem legalább is) Az ára nagyon baráti,főleg a nemrég beharangozott Zotac Pico-hoz képest (200$,és 200EUR) , ez "csak" 129$.
Ami benne van négymagos atom,annak 2w a tdp-je,a kis hoki gpu ilyen fogyasztás mellett szépen teljesít játékokban is.
Amit találtam hirtelen ilyen cpu-val szerelt gépet, az Acer-nek valami hibrid vacka,de arra jó,hogy megnézze az ember,mit tud ez a cpu/gpu páros. Gondolom Minix-nél se lesz nagy eltérés.
Atom Z3735F játékok
Amit olvastam tesztet erről az atomos Acer-ről,meg voltak elégedve nagyon a teljesítményével windows alatt is.
(böngészés,fájlkezelés,multimédia)
Ami nincs,az usb 3.0, és gigabit lan, de ilyen kütyüre számomra ezek feleslegesek is.
Egy dolog volt aggasztó számomra, a Win 8.1 és a 32GB tárhely. Erre viszont azt írták több helyen,hogy a Win8 felismeri,hogy mobil eszköz,nem pedig asztali,és nem engedi "meghízni" a Windowst. Átlag 17-20GB foglalt helyről számoltak be,akiknek 32GB-os Win8.1 -es tabletjük van.
Amúgy nem ez az első ilyen eszköz,ami Intel CPU-val jött,és Androiddal,de fel lehet tenni rá a Win 8.1-et,
a Teclast-nak van ilyen,YT -on van sok videó,meg lehet nézni.
Szerintem böngészős,filmezős,letöltős,meg alkalmi játékos gépnek 2W fogyasztással nem rossz.
Ez valahogy most jobban izgat,mint az RK3288,amiről egyre kiábrándítóbb videókat tesznek fel youtube-ra.Lifeforce , esetleg erre rákérdeznél? Egy lehet érdekel,ha már az RK3288 úgy is szünetel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest