- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrust
tag
válasz
üzenetére
Gondolom az 512 ram video lejátszáshoz elég azért. Az egyik ráadásul támogatja a flasht is alapból, speedtest.net méréssel 15Mbit-et simán tud, szóval wifi problémát is kizárnám.
Próbából felmásoltam a flashbe az egyik akadós filmet, ugyan úgy akad, szóval tényleg lejátszási oldalon kell keresni a hibát.
Háttér task nem tudom mi lehet, reset után csak mx playert feltéve is akad. Rootolni nem rootoltam, ha nem fontos nem is akarom, mert CSAK filmezni kell.
Szóval az MX playert kellene rávenni, hogy a Mali 400-at is vegye igénybe, de ez eddig nem sikerült
Feltettem az armv7 kodeket külön, de nem történt változás. Be kell neki külön állítani esetleg? Mit nézzek meg még, mert megesz a méreg, hogy csak arra nem jó most amire kellene 
Még egy érdekességet vettem észre! Leírásban 1GHz szerepel, de elixir2 szerint a proci 800MHz-ig megy csak.
De továbbra is ott van, hogy a saját playere (csak a képet) simán lejátssza akadás nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feltettem az armv7 kodeket külön, de nem történt változás. Be kell neki külön állítani esetleg? Mit nézzek meg még, mert megesz a méreg, hogy csak arra nem jó most amire kellene