Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FearFmRadio

tag

VIGYÁZZATOK CSALÓ!!!
    Bárki konzolt szeretne vásárolni ettől az embertől messziről kerüljétek el...

Róla lenne szó :
    https://hardverapro.hu/apro/playstation_5_ps5_es_ps_4_is_jatekokat_es_kiegeszi/hsz_1-200.html

Ma most (19:10) el mentem hozzá személyesen... Telefonon egyeztettem vele... (már ott furcsa volt... De gondoltam adok egy esélyt neki).
    Telefonon azt beszéltük hogy van sok "BONTATLAN '' konzolja... Többször is rá kérdeztem hogy valóban bontatlan? Nem volt sose használva?... Azt mondta igen bontatlan nyugodtan meg nézhetem.... Le fixáltam hogy személyesen megyek... Ha úgy van többet is el hozok...
    Budapesten VI ó utca 46 a cím.
    1 emelet...
    Be mentem ... Udvariasan köszöntem... A nagy nappaliba rengeteg konzol... Lemezek... Szanaszét pakolva a bontott konzolok is... Mint egy kupiba....elnézést kért hogy kicsit kupi van... Mondtam semmi baj nem okoz gondot....
    Kérdeztem hogy melyik PS5 gépek a '' BONTATLANOKAT"
    Elő vette a telefont és mutatott egy listát hogy van 160. 000ft digitális.... 180.000ft cd-s 1 év garancia...
    208.000ft 2év garanciás...
    Én : köszönöm. 2 év garanciás gépet szeretném akkor meg nézni melyik doboz lenne az?
    Mutatott 1et.. (kis átlátszó ragasztó már látszott hogy ezt bizony már ki bontották)... Doboz sarkán egyből fel csillant a szemem "CFI-1016a" Úgy tettem mintha nem tűnt volna fel... Kérdeztem ismét akkor ez sose volt használva és vadi új?
    Eladó : igen igen garancia papírok minden van.
    Én : garancia hova szól?
    Eladó : valami sufni noname boltot mondott... Sose hallottam róla...
    Én : jó rendben van köszönöm. Ki lehet bontani megnézni?
    Eladó : igen de előtte ki kell fizetni.
    Én : Rendben van ki fizetem itt a KP... És akkor itt be lehet kapcsolni és meg lehet nézni hogy valóban 0km.. Bontatlan...
    Eladó ; persze természetesen....
    Én : oda adtam a KP-t (bár már sok apró jel arra utalt itt valami nem okes)
    Eladó : ki vette a dobozból... Be dugta a gépet.. Rá a tv-re... Be kapcsolta... És mit látnak szemeim... Volt 1 felhasználó már csinálva....
    (nem szóltam semmi... Mondván ha szerencsém van max be kapcsolta 1x...
    Aztán meg kértem hogy legyen szíves be menni a Rendszer... Szoftver verziót szeretném ellenőrizni...
    Be ment... És akkor láttam... 10.40 :@ :fp: :fp: :fp:
    Hát itt hirtelen el pattant az agyam... De higgadt maradtam.. És meg kérdeztem... Ne haragudjon de on azt mondta hogy bontatlan vadi új... Akkor h-h a leg frissebb szoftver van rajta??
    Hát ő se tudja lehet a botba frissítették ahova a garancia szól...
    Én : de ha ez egy bontatlan gép... És az első kiadás... Akkor ez az állítás hamis... Mert tudtommal 2020ba még nem volt 10.40 verzió :D lehetetlen...
    Nah ilyenkor az eladó már zavarba jött.. M tudta jól hogy hoppá ez nem jött össze :D
    Újra próbálkozott... Hu hát akkor várjak mindjárt néz egy másikat...
    Huhh meg is van van itt egy slim...
    Én : köszönöm szépen de én nekem ilyen vastagra van szükségem, ilyet keresek...
    Eladó : miért?
    Én : mert nekem ez tetszik...
    Eladó : jó jó de miért?
    Én : h-h miért? Most ezt miért kell meg magyaráznom?
    Eladó : hackerhető gép kell?
    Én : lehet szeretném idővel majd nem tudom még... De nem ezen van a hangsúly... Hanem azon hogy én adtam önnek KP-t de nem azt kaptam öntől amiről beszéltünk... Direkt meg kérdeztem nem 1x..
    Eladó : a Hackerhető az 100.000ft drágább mert ahol ő nézte ott 300.000ft árulják... (gondolom az én hirdetésemet láthatta)
    Én : néze uram én azt a +100.000ft is ki fizetem.... Nem erről van szó...
    De ha van önnek ilyen hackerhető akkor mutassa meg veszem azt is...
    Eladó : keres kutat a kupiba... Aztán be nyögni... Jó mind1 hagyjuk az egészet... Vigyem a gépem amit ki fizettem...
    Én : nah álljon meg a menet... Ne nézzük már egymást hülyének... Add vissza a pénzt... Én normálisan kedvesen álltam hozzád... Te meg pali madárnak akarsz nézni...
    Eladó : jó itt a pénz menjünk... Mert jön más... Ki kísért... Közbe én mondtam neki.... Nem 1x meg kérdeztem '' bontatlan'? Azt mondtad igen... Akkor miért kell hülyének nézni?
    Ki mentem a kapunk... Már ott volt 2 vevő... Mondtam is a srácoknak..
    Vigyázatok... Mert át akarnak baszni... Nálam is próbálkozott de nem jött össze... Helyetekbe én nem mennék be...
    Aztán el jöttem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés