- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasz28
csendes tag
Üdvözletem!
A következőben szeretnék segítséget kérni,ugyanis 2012.07.05-én vásároltam 1 Samsung Galaxy S Plus tipusú készüléket!
Na ezt 2 napja rendörség lefoglalta mivel lopott volt a készülék.
Amikor megvásároltam akkor az eladóval személyesen találkoztam,ugyanis nem akartam abba a hibába bele esni amibe sajnos mások,hogy utal és cserébe semmi!
Már ott gyanús volt a dolog amikor találkoztam az illetővel,és megtekintettem a telefont,minden rendben tűnt a készülékkel kapcsolatosan,de papírjait az össze tartozéka mellett hiányoltam!
Ekkor igéretet tett,hogy utánnam postázza ugyanis hirtelen nem találta őket de ez nem jött össze neki máig sem!
55ezer forintot átadtam neki és ezzel elváltunk!
A rendörségen annyit mondtak nekem vigyorogva,hogy rövidebb lettem 1 telefonnal!
Meg majd kapok határozatot,hogy ezt lefoglalták tőlem és mire jutottak az üggyel kapcsolatban!
De ezzel előrébb nem vagyok!
Mi tehetek ilyenkor?Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban szerencsére ezért kérek tanácsot vagy véleményt!
Egyébként az uriember felhasználóneve::MTC:kandurÜdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest