Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
válasz
Horchnung #315 üzenetére
Azért arra semmi garancia, hogy a pénzt visszakapod.
A dolgok menete nagyvonalakban:
- feljelentés a rendőrségen
- indokolt esetben a nyomozás után bírósági tárgyalás (az elkövető lakóhelye szerinti illetékességű)
- ha elítélik, akkor jogosult vagy a számodra megítélt kártérítésre
- ha nem fizet (sajnos megteheti), akkor a te költségedre végrehajtót küldesz rá....ha van valami a nevén akkor behajtják és megkapod......ha nincs, akkor legalább te minden tőled telhetőt megtettél.
Ez kb 2 év....Velem az utóbbi eset fordult elő...kitörölhetem a számomra kedvező jogerős ítélettel. De én legalább minden legális jogi lehetőséget kimerítettem....őt elítélték üzletszerűen elkövette csalásért, kifizette a perköltséget (az én káromat persze nem) és elsétált.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest