Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
GDPR a magánszemély esetén tudtommal arra vonatkozik, hogy nem hatósággal szemben a magánszemély dönti el, hogy az adatai átadhatóak-e.
Ha én nem adom meg az adataimat egy marketing cégnek, akkor az nem hívogathat engem, pl.Ha az illető aprós nem engedélyezi, hogy egy másik aprós kiadja az adatait egy harmadik aprósnak, akkor ha megteszi, az jelenleg bűncselekmény.
Ferenczi Áko : Ne kövess el újabb bűncselekményt! Van erre hivatalos mód. Együttérzek az átvert személlyel, de aki kiad neki harmadik félről adatot, az ugyan úgy büntethető. Ez nem netjogászkodás, hanem sajnos tény. A gyilkosnak is vannak jogai... szerintem meg arról a bűncselekmény elkövetésével lemondott, csak ugye a törvény nem így szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Le Mans Ultimate
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest