Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
trinidad #163 üzenetére
Ez egy elég érdekes oldal....
Ha jobban megnézi az ember, félig német, félig magyar, tele van helyesírási hibákkal, ráadásul nem viszik túlzásba a contact-ok megadását (legalábbis amit találtam, többféle karakterkódolás használatával is csak krix-krax, lényegében csak az e-mail címet lehet kiolvasni, ha google-ben keresel rá, ott is ugyanezt dobja ki...), ráadásul a webáruház sem a "megszokott" motorral működik, legalábbis a különböző termékek menüjében csak a termék nevét lehet látni, de semmi rendelés, vagy ehhez hasonló lehetőség nem található, sem árakat, sem azt nem lehet látni, hogy van-e raktáron, stb. (vagy csak én nem látom?)
Továbbá az oldal dizájn szempontjából is elég egyszerűen van megoldva, egy forgalmas webáruház azért kicsit igényesebb...
Én azt mondanám, hogy ilyen színvonalon nemigen lehet webáruházat üzemeltetni, hacsak nem másban utaznak.., bár nem szívesen gyanúsítanék senkit, de így összességében nem érdemes az ilyen oldalakban megbízni, érdemes ezt szem előtt tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest