Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaleCooper
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Február elején az Expressz oldalán kinéztem egy telefont. A megadott számon felhívtam és megegyeztünk az árban. Ez volt pénteken. Mondta, hogy küldjem el sms-ben a címem és ő feladja a portékát amint megkapja a pénzt. Hétfő bementem a bankba, és az előzőleg elküldött számlaszámra befizettem a pénzt. Majd hétfő délután beszéltünk telefonon, hogy kedd reggel postán feladja a csomagot. Pénteken felhívtam avval a problémával, hogy még nem érkezett meg a csomag hozzám. Azt ígérte, hogy bemegy a postára és utána érdeklődik, vajon hol lehet a csomag. Péntek du. és szombaton ki volt kapcsolva a telefonja. Vasárnap sikerült elérnem, kérdeztem, hogy mit sikerült intéznie a postán. A válasz az volt, hogy nem tudnak neki segíteni, és hogy várjam a csomagot. Mondtam neki, hogy adja meg a feladó vevény számát és én utána kérdezek a postán, hátha megjött, csak még nem kézbesítették. A válasz az volt, hogy Ő nem találja, de tudja, hogy kapott ilyet a postán, de azért bemegy újra a postára és ismételten felvilágosítást kér. Természetesen megint elküldték a postáról, mivel kérték tőle a feladás számát, mellyel nyomon tudják követni a csomagot és az Ő nem találta meg. A múlt héten pénteken beszéltem vele utoljára akkor azt mondta, hogy kipakol az autójából és megkeresi a papírt és én hívjam fel szombaton, hogy be tudja diktálni. Hát szombat óta nem veszi fel a telefont, viszont kicsörög. Több telefon számról is felhívtam, de egyiket sem vette fel, pedig még mást is hirdet az Expresszen. A hétfőn a helyi postán voltak olyan kedvesek, hogy utána néztek, hogy a nevemre van e valami csomag a postán (megnézték az összes városi postafiókot), de nem volt semmi. Az ügyizétő azt mondta, hogy ha sima levélként adta fel, annak nem tudnak utána nézni. Küldtem sms-t, hogy szeretném a pénzem visszakapni, és vegye fel velem a kapcsolatot, mert ellenkező esetben a rendőrséghez fordulok. Azóta is próbáltam hívni, de nem veszi fel a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest