- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
banyikanita #565 üzenetére
Szia,
akkor sorban.
1., Az eladóval több levélváltásunk is volt és sajnos előre utaltam az összeget 14.000.-ot.
Na ilyet ne csinálj többet. Ha ezt ő időgarantált csomagként adta fel, nem állt volna semmiből egy utánvétet hozzácsapni.
2., Állítása szerint 2012. dec. 21.-én csütörtökön adta fel időgarantált biztosított csomagként
Nos, ha ezt ő leírta, akkor ez azt jelenti, hogy tudnia kell bizonyítania a csomag feladásának megtörténtét.
3., Péntek este írtam neki, hogy bejelentést teszek a rendőrségen csalás miatt, erre kikelt magából, hogy ez rágalmazás.
Semmi köze a rágalmazáshoz, ez kifordított helyzetben is "hamis vád" lenne, de itt te ha feljelentést teszel, akkor az ismeretlen tettes ellen fogod tenni, és nem vádolsz, mert a hatóságok fognak vádolni.
Ha elmész a rendőrségre, jó esélyeid vannak, bár számíthatsz további költségekre, amit később persze visszakapsz. Ha van erre szabad időd, akkor jelentsd fel, neked abból jogi problémád nem lehet.
Bárhogyan is dönts, javaslom, hogy szorítkozz a tényekre és tényszerűen add elő az álláspontodat. Például hogy ez karácsonyi ajándék lett volna, az morálisan érdekes, jogilag irreleváns.
Személyes véleményem az, hogy hagynám a francba az ügyet, de CSAK az összeg miatt, nekem nem érné meg utána járni. Ha mondjuk 50 ezerről lenne szó, akkor ezóta a rendőrség már nyomozna, én meg szénné perelném az illetőt. Ez az ügy nyerhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest