Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrHurricane9

csendes tag

Mostanában van egy olyan csalás gyanús eset, amivel majdnem megszívtam. Kiírtam, hogy keresek Wild Hearts játékot ps5-re, jelentkezett egy 7 pozitív értékeléses emberke, hogy neki van egy bontatlan. Azért is mertem előre utalással kérni, mert egyik friss pozitív értékelésében leírták, hogy volt probléma a magyar postával, de végig segítőkész volt az illető, még a vételár visszautalását is felajánlotta, ha nem érkezik meg a játék.

Foxposttal kértem, elvileg hétfőn feladta, de semmilyen emailt nem kaptam, kértem a gyerektől csomagszámot, arra annyit jelzett a fox weboldal, hogy létrehozva de még nem feladva. Pénteken elvileg visszautalta a pénzt, de revoluton,amivel meg időt húzta, hogy estére tuti megjön, másnap reggelre ott lesz, stb. Kérdésekre csak ködösített, nem volt hajlandó válaszolni, hogy miért nem utalja vissza arról ahová küldtem neki. Végül rendőrségi feljelentés említése után ma visszakaptam egy másik számlaszámról a pénzemet.

Ma este megint írt egy másik, ezúttal 5 pozitív értékeléses ember, hogy van bontatlan Wild Hearts játéka, 2 képet is csatolt, ugyanazok a képek lehetnek, mint amiket a másik adott. Gyanús, hogy ez valami csoport vagy maffia szerű dolog lehet.

Új hozzászólás Aktív témák