- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Ugye jól tudom, hogy nem volt még iPodod...innentöl fogva minden vita felesleges!
Nem is kiemelkedően jó- ez állati
A design az legalábbis nekem nagyon fontos mert hát rá kell néznem..magára valamit is adó ember még ha utálja is az iPodot elismeri h style-ban verhetetlen!
Nem kell nekem ilyen mindenféle integrált szar...rádió meg diktafon meg sajtreszelő meg körömvágóolló meg mittomén má miket tesznek 10.000 ftos lejátszókba
Használhatósága legalábbis nekem tökéletes...akkor meg nincs semmi probléma
Nekem van örülök neki...neked nincs örülj neki!
Aztán lehet h én igénytelen ember vok, és megelégszem a gánnyal...de ismétlen..nekem legalábbis tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest