Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolygo85
tag
Üdv VGA-t keresek Miskolcon 15 e Ft.+Ipod Touch 2G 8GB
Ajánlatokat ha van P.Ü-be!!!
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
bolygo85
tag
Na hát szerintem azért aki él ezzel a lehetőséggel az jól is teszi nem sajnálom tőle
De a nagy kérdés sok adó amit levonnak amúgy sem nagy fizetésekből az hol van!
A sok politikus ha legalább a fizetése 50%-ról lemondana az ország javára talán nem ott tartanánk most se hogy ilyen kiskapukat kell igénybe venni!
-
bolygo85
tag
válasz king.mp #37204 üzenetére
Igen ez is igaz hogy nincs pénz nem utazgat az ember de ha v.ki vidéki miből menjen munkát keresni!?
vagy menjen sepregesse az utcákat(szakmával) mire lesz annyi pénze hogy tudjon munkát keresni!?A legtöbb munkáltató egyebet se tesz áhh vidéki kösz nem kell most akkor hogy is van ez
-
bolygo85
tag
válasz king.mp #37210 üzenetére
ebbe inkább nem mennék bele én személy szerint 5-ös bizonyítvánnyal nem mennék utcát seperni a sok 8 osztályt el nem végzett értelmiségivel előbb halok éhen
mondjuk a közmunka program is lehetne v.mivel kulturáltabb ha már iskolázott emberek rákényszerülnek legalább olyan munkát kapjanak ami nem sepregetés
-
bolygo85
tag
válasz kicsitrash #37212 üzenetére
höhö én is szereltem Miskolcon DIGI-t bérházakba nem olyan rossz dolog az fúrni faragni
-
bolygo85
tag
válasz kicsitrash #37218 üzenetére
egy dolog hogy v.ki szegény nincs azzal semmi baj én se vagyok kő gazdag de amikor + IQ bajnok akkor ott már baj van
-
bolygo85
tag
válasz kicsitrash #37226 üzenetére
mikor és hol mondtam én azt hogy paraszt!?
nem értem erről lemaradtam
lehet viccelődni hogy v.ki vidéken él de lehet több eszen van mint sok városi okosnak csak épp az élet sodorta főút-tol messze!(félre értés ne essen nem vettem magamra )nem attól lesz v.ki több vagy kevesebb mint ember hogy hol él hanem ahogy vagy miképpen viselkedik másokkal szemben
-
bolygo85
tag
-
bolygo85
tag
-
bolygo85
tag
válasz szmolcsi #37530 üzenetére
Az a baj hogy sokan nincsenek tisztába a következményekkel mit lehet és mit nem teszik veszik magukat úton útféle belekötnek az emberbe ha kell hanem mintha nem lenne anélkül is elég sz@r a helyzet!
Sajnos itt ahol én lakom engem is megtalálnak nem tudom a magasságom miatt vagy csak mert nem tetszik neki(k) az arcom de az én kezem még jobban megvan kötve Biztonsági őr vagyok ha bármit csinálok és rendőrségi ügy lenne belőle bevonnák az engedélyem is
-
bolygo85
tag
Ipod Touch 2G 8GB (mobil csere érdekel de akár még CPU beszámítás is szóba jöhet!)
Eladnám a címben említett Ipod Touch-t kihasználatlanság miatt állapota szép, kijelzőn HOME gomb mellett van egy vékony alig észrevehető hajszálkarc hátlapot szál csiszoltam, működése hibátlan!
IOS verzió 4.2.1 JB
Tartozékai :hálózati töltő,adatkábel,szivargyújtó töltő.
ütött kopott/női telefon nem érdekel!!
Ajánlatok P.ü-be
[ Szerkesztve ]
-
bolygo85
tag
Üdv
Cserélném erősebb vga-ra Gainward GTX 260 SP 896 MB GDDR3 (448 bits) PCI-Express 2.0 csatlakozók: dv-i,hdmi,vga!
Jó ajánlat esetén még 2 dolgot tudok rádobni A4TECH Bloody Gaming V7 egér(új 1 hete kaptam de én vezeték nélkülit szeretnék)+Logitech LS21 2.1.
Bővebb infót privát üzenetbe tudok adni akit érdekel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest