Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Most olvastam el az írást. Köszi, hogy leírtad a történetet. Az rlső részt 10+ alkalommal vittem ki. Minden évben újra játszottam, de ha év közben elfelejtettem, hogy idén már meg volt, vagy csak kedvet kaptam hozzá, akkor megint elővettem. Imádom az első részt.
A második résszel még nem játszottam (igen-igen, furcsa leírni, gondolom fura olvasni). De majd sort kerítek rá! -
kago akira
tag
Köszi az írást, mi pont most vettük elő 3 napja a simát : 3
Az újhoz nem nagyon volt kedvem mert nem jó kritikákat hallottam annó róla. -
vallas
őstag
JÓ kis írás, így még nem is láttam egyben a story-t, pedig egyike volt az első megvett játékaimnak, nagyon szerettem, és a zenéje is nagyon jó ....
volt külön topicja is a PH-n.
köszi!!!
-
Köszönöm.
Az első részt még én is 360-on vittem ki, a Catalyst pedig One-on pörgött (nem kaarok hülyeséget mondani, de talán 360-ra az a rész nem is érkezett meg).
A magam részéről azért nem vegzáltak sosem a rekordok meg a csalók eredményei, mert 99%-ban minden játéknak csak a sztorija érdekel, az online részeket kerülöm -
herion
tag
Részemről a legnagyobb probléma a játékkal az volt, hogy a csalók eredményit lazán engedik hogy a toplistás első helyen szerepeljenek.
Magyarán a csalás segítségével pár másodperc alatt végig szalad/repül a pályán, és 10-20 másodpercet ráver a legit játékosokra.
Innentől kezdve nem láttam értelmét az időre menő küldiknek, hisz úgyis a csaló lesz a toplistás, minek erőlködni.
Anno még Xbox 360-on toltam, akkor úgy ahogy elvoltam vele, aztán akciósan behúztam PC-re is, de az említett csalók miatt 4-5 óra után elengedtem.Egyébként nagyon profi demonstrálás, gart a beletett melóért
-
vm93hun
aktív tag
válasz
cinemazealot #1 üzenetére
Az online funkciók már nem működnek egyik játék esetében sem és egyébként sem rendelkeztek sok hozzáadott értékkel. Mindkét játék megéri a pénzét.
Más: a "sorozatot" egy kellemes kitérőnek tartom a DICE-tól akik szinte kizárólag BF-et tudtak kiadni, amióta az EA tulajdonolja őket. Példának okán ők fejlesztették a Motorhead című autós játékot is aminek a PC-s változatát gyerekkoromban rongyosra játszottam (most is ott virít egy PS1-es példány a polcomon
)
Az első részt vagy háromszor végigvittem a látványvilága és a zenei aláfestése egyszerűen magába szippantott. Vannak hibái, ezt nem tagadom, viszont párját ritkítja a játék atmoszférája. A Catalyst-tal is elvoltam, bár az annyira nem fogott meg, mint az előd.
Legalább az első részt egyszer érdemes kipróbálni. (EA Play kínálatában bent van PC-n és Xbox-on) -
cinemazealot
addikt
Nagyon régóta szemezek ezekkel a játékokkal, elsősorban a Catalyst zenéje miatt, aminek albuma egy véletlen során jött szembe velem Spotify-on. Be is tettem őket a Steam-es kívánságlistámra, de a felhasználói vélemények között több panaszt olvastam arról, hogy a kiadó/fejlesztő (?) kezdi lelőni a szervereket, vagy már le is lőtte őket, így bizonyos funkciók már nem is érhetők el a játék(ok)ban. Ez tényleg így van? Vagy akcióban még mindig érdemes rászánni azt a pár eurót? Nyilván nem célom közösségi rekordokat döntögetni, de szeretném, ha nem a semmiért fizetnék érte.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A bemutatóírás a videójáték történetvezetése és cselekménye szempontjából spoileres elemeket tartalmaz!
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest