- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #327 üzenetére
Ha csöndes média PC-t akarsz, akkor nem látom értelmét 3 winchesternek. Legyen inkább egy nagyobb kapacitású, akár 750 GB-os. Külső meghajtókat USB-n bármikor csatlakoztathatsz, ha szükséges, de azok csak akkor fogyasztanak és zajongnak, amikor épp használod őket.
Pár hozzászólással feljebb olvashatod, hogy média PC-nek én is inkább a Gigabyte GA73PVM-S2H-t javaslom, pedig nekem van D201GLY2-m is. Csakhogy nálam a méret volt a legfontosabb, ezért nem választhattam egy uATX lapot. Az Intel lapjával az is gond lehet, hogy az északi hídon lévő borda messze nem elég, nekem is le kellett cserélnem, de sok helyütt olvastam, hogy mások is ezt tették.
Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés. Ha kiegyezel a gyengébb szellőzéssel, akkor melegen ajánlom azt a házikót, melyet Bordoitól 6,000-ért vettem, ez tartalmazza már a tápot is, vagyis szerintem kiváló vétel. Viszont csak 1 HDD fér el benne, továbbá csak vékony, notebookba való DVD-olvasót tudsz elhelyezni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest