Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Az, hogy "fel lehet tenni" a win11-et, az édeskevés a hosszabb távú nyugodt használat tekintetében

Március óta szenvedek egy akkor kiadott win11 frissítés telepítésével, amit azóta sem sikerült telepíteni, pedig az én miniPC-m elvileg win11 kompatibilis, csak éppen a kompatibilitási lista legalján van a procim (i5-8xxx)

-
-
KisApám
addikt
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Az a K6 (AMD Ryzen 7 7840HS Mini PC, 32 GB RAMmal meg 1 TB M.2-vel) tényleg jó, raktak hűtőventit a memó meg az M.2 felé.
A K4-en gondolkodtam (AMD Ryzen 9 7940HS , 32 GB RAMmal meg 1 TB M.2-vel), nem túl sokkal többe kerül, és kicsit gyorsabb a 780M benne,
DE
az "okosok" NEM raktak hűtőventit a memó meg az M.2 felé. Az M.2-n nincs fém hűtőborda sem... ha jól olvastam 1-2 helyen, játékoknál is előfordulhat a túlmelegedés miatt Thermal Throtthling, azaz e miatt teljesítmény visszaesés.Úgy olvastam még, hogy Szeptember környékén jön az újabb AMD proci, gyorsabb grafikai maggal.
Vagy az lesz, akcióban, vagy a K4 upgradelt változata (ha lesz ilyen, jobb hűtéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- LEGO klub
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest