- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabyka #66240 üzenetére
Na látod ezt nem tudom, én személy szerint nem próbáltam kisebbel, csak az alap AM4-essel illetve az IS-50x V3-al (ami nálam is elégnek bizonyul).
Igaz, nálam a venti maxon megy.
#66250 tlac: Egy kicsit én is szívtam vele még amikor az X570-es ASRock-ot raktam bele de annyira nem volt vészes.
-
-
Pista0001
addikt
válasz
gabyka #66218 üzenetére
Chieftec IX01 vagy 03, nálam nagy kedvencek, 3 is van. Az egyikben Asrock B550M-ITX/ac van 5600g-vel, Thermalright AXP90-X36-tal, pico táppal, nvme ssd-vel.
Most látom, amit Kalacskepu kolléga írt, ha azt a hűtőt akarod hozzá használni, akkor egy MK-35DV nevű kiegészítő is kell, ez egy ~2 centivel magasabb fedél, ezzel bele kell férnie.
-
válasz
gabyka #66218 üzenetére
Chieftec IX-01B-OP / IX-03B-OP neked jó választás lenne, de sajna a magas cpu hűtés miatt ezek kiesnek (ahogy olvastam 40mm a max, az IS-50x (V3) meg 55-56mm magas). Lehet venni a házhoz valami kiegészítőt amivel kicsit magasabb lesz és úgy elvileg beférne a hűtés (majd javítanak ha ez nem igaz), de szerintem nem ér annyit az egész. Többiek talán tudnak valami jobbat javasolni.
-
Pista0001
addikt
Korábban valaki már linkelt bruttó 25 körüli kisker árat is, tehát elvileg elérhető. Szerintem nekem MSI lesz, ha nem hozza senki Mo-ra vagy túl drága lesz itthon akkor Angliából. Szerencsére van kapcsolat úgyhogy a postát megúszom.
Volt már ASRock lapom, nekem nem jött be. Lehet hogy ez az én "hülyeségem", de egyelőre soha többet
Osibaa: Ha már XBMC akkor minek a Win? Van az Linuxra is tudtommal.
stratova: Asusról is linkelt valaki árat, 40 ropi körül volt bruttó és távirányítót nem nagyon emlegettek
toldy: szerintem a komplett Zotac típusa lett ez és csak sima véletlen. Gondolom Atom+ION lehet.
-
toldy
őstag
Kicsit visszább már linkeltek tesztet, ( bár ez angol, nem tudom mennyire probléma
).
Mercutio_Tényleg tök jó, bár itthon ha lesz is aranyárban, attól még az a mac mini olyan szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Lexus, Toyota topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest