Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz kisza25 #8212 üzenetére

Azért írtam inkább Brazost mert rendszer szinten szerintem jobban jön ki vele az ember mint az Atim+ION-al, a Llano+6670 párost pedig az igények lejjebb adásával együtt gondoltam. Van sok olyan játék amihez bőven elég, várhatóan az újabbakat is elviszi közepes részletességgel, majd meglátjuk. Tisztában vagyok vele hogy a 3 külön gép nem itthoni pénztárcához van szabva, de egyrészt nem is lehetetlen, másrészt ha az igényeit tényleg kicsit lejjebb adja az ember akkor a Llano előreláthatólag ki tudja váltani a netezős/filmezős és a játékgépet és ez tűnik szerintem a legkisebb kompromisszumnak. Ha meg mégsem lesz olyan jó ez az új HCF akkor mehet bele a brutál Radeon és lehet várni a rendszer szintű Catalyst Optimus féle funkcióját (ha még nincs).

Hozzáteszem hogy ez a felállás nálam se fog megvalósulni mert a mostani gépemet nagyon nagy bukás lenne eladni, de egy tab tuti lesz. Az én szememben az A mobil számítógép. Amire az én szememben egy mobil gép szükséges lehet azt tudja, olyan kiegészítő funkciói vannak ami netbook/notebook-os vonalon nem jellemző (GPS, stb), és tényleg mobil. Egy 7-8 colos tab akár egy övtáskában is elfér, használat közben nem dupla akkora mint szállítás közben és egy töltéssel egész nap használható (6-8 órás üzemidőt tudnak a jobb gépek)

• tthom

senior tag

válasz kisza25 #8212 üzenetére

Mi is vettünk tablet, kínából, mert itthon vagy olcsó, de gagyi, vagy jó, de drága. Arra jó, amire szántuk. Levélnézéshez nem kell a nagygépet bekapcsolni, a gyerek nem a nagygépet állítja el, gyors netezéshez, filmnézéshez jó. De egész napos munkára nem használnám, mint egyesek már vízionálják. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés