Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz tomi5244 #36138 üzenetére

Az említett ASRock-om van: az analóg hangja lehetne jobb is, de mivel nem egy stúdió minőségű fülessel hallgatom a nem stúdió minőségű netrádiókat, nem tudom megmondani, hogy az a csak vájtfülűek által hallható zaj a jelfolyamból származik, a fülesből vagy a tápom nem túl jó minőségű (a gép nem HiFi célokra lett tervezve, így nekem tökéletesen megfelel). Digitálisan kódolt többcsatornás hangokkal természetesen nincs baj, HDMI-n a kódolt jelfolyam tökéletesen, zajmentesen dekódolható a megfelelő erősítővel. A WiFi kártya ugyancsak jófajta (igaz, csak 2,4 GHz-en próbáltam eddig), de mivel adnak hozzá 2 db antennát és összekötő kábelt, a ház esetleges árnyékoló hatása abszolút nem probléma. A külső antennák felszerelése nélkül viszont úgy rémlik, elég sz@r volt a vétel. Ugyanez a kártya intézi a Bluetooth kapcsolatot is, az is jól jön sokszor.

A beépített WiFi-nek egyébként pont ma vettem hasznát, amikor lehúztam a gépet az UTP kábelről, és átmentem vele egy másik helyiségbe, ahol épp nem volt szabad kábelvég, de szükségem volt hálózatra.

Új hozzászólás Aktív témák