- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
chesterboy #2353 üzenetére
Jé, ez ugyanolyan, mint az enyém, csak más a matrica rajta
No meg úgy látom a táp is. Az enyémben egy 180W-os passzív PFC-s, szintén alsó, de kidudorodó 80mm-es ventivel. 20+4-pin, 4-pin ATX, 2 SATA, 2 4-tűs és floppy csatlakozó, hallani a hangját, de nem vészes. A ház masszív, nem kifejezetten kompakt, de legalább szellős, jól szerelhető. Boltban 11.2k-ért újonnan kapni táppal, tehát ha csak a ház 35 ojró, az nem jó üzlet. -
user137
őstag
válasz
mit keres egy htpc-ben 3.5-es hdd és 5.25-ös ODD hely?
big no-no...
gamingre egy SG05 kell (single-slot kártyák ritkák és hangosak), nem gamingre meg felesleges egy ekkora ház.
-
Osibaa
senior tag
válasz
Elrendezésében ugyanaz, mint több más gyártó terméke (TT, JCP, Spire). Nekem ezek nem jönnek be, mert nem tudom milyen konfighoz ideálisak. Ha Atomot raksz bele, ahhoz felesleges SFX táp és belefér egy fele ekkora házba is. Ha pedig asztali procis konfigot raksz bele, akkor a tápegység van rossz helyen és emiatt nem tudsz normális proci hűtőt használni.
-
Zefír
őstag
válasz
Aki dianát szív abban ne bízz xD
Amúgy érdekes ház, nekem nem jön be, de nem is ronda.Enneka srácnak is olyan lapj avan mint nekem, és 4.8at kapott a vga.. Aerora.. Nem hiszem el.. Nekem miért ien szar? 3.8:S
a nevében is benne van hogy ez kúl
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hegesztés topic
- Magisk
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest