Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz imibogyo #15262 üzenetére

Az én figyelmemet főleg az ragadta meg, hogy csavarok nélkül, pusztán a sík lemezek alakjának variálásával alakította ki az elemek kötését (emlékeztet egy kirakós játékra, aminek most nem jut eszembe a neve). Az alapanyagon kívül lényegében elegendő hozzá fúró, fűrész, reszelő, smirglipapír és egy kis elszántság. Elegáns megoldás. Komoly kihívás ennél is egyszerűbbé tenni egy ilyen konstrukciót.

============================================

(#15265) sati: Biztos számtalan módszer létezik az egyenletes felhordásra. Én személy szerint több helyre is pöttyintek pasztát a processzorra, aztán magával a tubus szájával és/vagy a hűtő körkörös mozgatásával igyekszem eloszlatni annak rögzítése előtt.

(#15266) batagy: Majd az okosabbak kijavítanak, ha tévedek, de szerintem amíg nincs szó szerint kiszáradva a bőröd, addig az valamilyen mértékben zsíros.

(#15267) Pista0001: Ez eredetileg az Xbox360 AC adaptere, csak gondolom elkezdték forgalmazni általánosabb célra használható csatlakozóval is. Legalábbis a burkolat és a lényegi konstrukció (pl. a pöttömnyi ventilátorról árulkodó szellőzőnyílások) erre enged következtetni. Amúgy van egy ilyenem is. Szétszedve és meglátva a benne rejtőző ventilátor méretét, akaratlanul is felkacagtam. :)

"Te mi a bánatot csinálsz éjjel internetezésen kívül?"
    Tegnapi fárasztó nap után elég hamar, már valamikor 21 előtt lefeküdtem, s ilyenkor ritka, hogy ne keljek fel néhány óra múlva. A hsz.-ok két alvás között születtek. (Na tessék, blogoltam is kicsit, színesítve a topikot... :B )

Thermalright AXP-100 review - [link]

Egyénileg javított Lian-Li PC-Q02, avagy valami ilyesminek kellett volna lennie gyárilag. - [link]
    Mondjuk szvsz még egy 3.5"-es HDD hely sem ártana az előlap mögött, illetve 2db 2.5"-es az alaplap alatt...

Jonsbo V3+ mini review - [link]

Glacialtech F101, avagy oldalirányba aszimmetrikus toronyhűtő - [link]

Sajnos több okból is csak érdekesség marad:
    - Processzorfoglalat közeli PCI-E sín esetén még ez is beleütközne a VGA-ba. A rövidebbik oldal felé is szélesebb, mint kellene.
    - Ha jól tévedek, 2009-ben dobták piacra és már nem kapni idehaza.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés