Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saturn27

tag

válasz ocso #13679 üzenetére

Nem jól vannak elhelyezkedve a ház oldalán/tetején a lyukak, így oda biztosan nem tudtam volna rögzíteni.
    No mindegy, jelentem megoldottam a problémát jó sok szenvedés (a kis ház átka) és idegeskedés (befér-e magasságra, majd némi legózás után: elfér-e a RAMtól) után sikeresen beszereltem a kozuti+slip stream kombót a házikóba. Éppen befér és a ramok sincsenek útba, szóval success. Persze a kozuti-ból kiszedtem a kis ventit és csak a slip stream tolja a szelet, de azt nagyon: az Aida64 szerint kb 33 fokos a proci terhelés nélkül és kb 10 perc stabilitás teszten sem ment 60 fölé (bár ez utóbbi nem tudom mennyire mérvadó, ráadásul nem látom azt a szituációt, hogy én folyamatosan 100%-on tartsam a procit). Szóval a sok szenvedés után elégedett vagyok, bár van egy kis szépséghibája a dolognak: nem tudom szabályozni ezt a vacak slip stream-et, egyáltalán nem kéne folyamatosan 1200-on pörögnie. Így viszont nem olyan halk ebben a kis kuckóban, akárhogy is csak 24 dB, attól még én többet (vagyis kevesebbet :U ) várok tőle. :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés