- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
macilaci78 #82342 üzenetére
Megértem az aggodalmad. Én nem is szeretek robogóra, motorra ülni éjszaka. Pláne, mióta éjjel jöttem haza pecából, és egy erdősávnál, mire feleszméltem volna hogy mi történik, már csattant is az őz az Ignis oldalán. Kollégám Audiját szarvas tette totálkárosra. Igen, ezek autók, de egy motornak elég egy nyúl, egy macska, egy sündisznó.....
Szóval én a városi éjszakai motorozást még biztonságosabbnak gondolom, mint vidéken, az erdők-mezők közt krúzolni....És a városban van közvilágítás is, ha gyér, akkor is valami.
De vidéken, csak a motor lámpájára hagyatkozva.......
Amúgy nekem az őz gázolásába az volt a leg-megdöbbentőbb, hogy ugye csatt...megállok, vészvillogó ki, félrehúzódok. Kiszállok, keresem a tetemet, nézem mi tört össze....Egyszer csak motoros jön, lassítás nélkül elránt mellettem....Aztán egy kocsi, ugyanígy. Ha az úton van valami, netán az őz teteme, amit nem bírok egyedül félrehúzni.....Vagy alkatrészek....Hát.....Azt gondoltam, ha áll az út szélén egy kocsi, bekapcsolt vészvillogóval, akkor azt jelzi hogy valami gond van.....Óvatosabban kellene elhaladni mellette, megnézni mi a szitu, nem-e kell segítség....Legalábbis így szoktam. -
válasz
macilaci78 #82342 üzenetére
Igen. A hátsó lábtartót is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Akvarisztika
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra