Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Ööö, az miért van, hogy Tomato 1.22-nél a Device list-nél a statikus IP-vel kiosztott gépeknek nem teszi be a számítógép nevet? Nem lehetne vhogy rábírni?
Meg nincs vmi leírás a tomato QoS beállításaihoz? (ahelyett hogy szétszemetelném a topikot...
) -
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
Wes Craven
üzenetére
Vhogy nem vettem észre azt a hsz-t
. Ööö, hát nem vagyok egy nagy szakértője ennek a routernek (najó, igaziból egyik routernek sem), én is csak most ismerkedem vele, de ha sehogyse jó, akkor sztm annyit tehetsz, hogy elviszed haverhoz és megnézed ott is (ha már volt, csak ezt se vettem észre akkor tárgytalan
) és ha ott is rossz akkor sztm nyugodtan küldheted vissza garanciába, csak ne felejtsd el visszatenni az eredeti szoftvert. -
Shad0w
senior tag
válasz
Wes Craven
üzenetére
Ugyanolyan routerem van mint neked, és nekemis csak 3 Mbit volt a 4-ből (igaziból csak 3,5, mer kinn lakunk a bekötő úttól távol...), de most felraktam a tomato 1.22-es fw-t és újra megvan a 3,5 Mbit. Esetleg kipróbálhatnád, max ha ígyse jó akkor visszarakod az erdetit, a kutya se fogja megmondani, hogy játszottál az fw-vel.

-
Shad0w
senior tag
Tettél fel nem hivatalos firmware-t, pl. tomato vagy dd-wrt (vagymit)? Csak mert pár napja vettem egy WRT54GL-t és ugyanezzel küzdök az eredeti firmware-el és addig nem akarok tomatot rátenni amíg nem működik rendesen, mer ha vissza kell vinni és nemtom rátenni az eredetit akkor buktam 17 ezer Magyar Forintot...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Ööö, hát nem vagyok egy nagy szakértője ennek a routernek (najó, igaziból egyik routernek sem), én is csak most ismerkedem vele, de ha sehogyse jó, akkor sztm annyit tehetsz, hogy elviszed haverhoz és megnézed ott is (ha már volt, csak ezt se vettem észre akkor tárgytalan