- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Szomorúan látom, nem nagyon foglakoztok a problémámmal!
Sajnos még mindíg ismétlődik időnként a jelenség. Ismerősöm szerint az történik, hogy valami miatt szétesik a szinkron a modemmel, de a router nem szakítja meg a kapcsolatot, viszont utána már nem megy a net, ezért kell kihúznom a routert és visszadugni.
Amúgy 7-es verziójú router, találtam róla néhány cikket miszerint butítva van egy kicsit az előző verziókhoz képest, de úgy tudom az a wirelles-re vonatkozik.
A legfrissebb firmware-t a linksys.de oldalról szedtem le, de nem javul a helyzet. -
Sz.Miki
őstag
Nos a portforwardnig minden állítás nélkül elkezdett máködni, semmit sem állítottam és most már működik.
Viszont lehet, hogy kezd meghalni a router
Azt vettem észre, hogy minden jel nélkül egyszer csak megszakad a net és csak akkor tudom újraéleszteni ha kihúzom a routert és vissza bedugom. Nem a modemmel van a baj mert azon minden led világít szép stabilan, egyértelmű, hogy a router fagy le. Megfigyeltem, hogy a routeren minden led világít normálisan de nem ad internetet! Ha kihúzom és bedugom utána tökéletesen máködik bizonytalan idejig ez lehet, 1 hét de lehet 1 óra.Garanciában vissza tudom ezzel vinni? Vagy van rá megoldás?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok
1 hónapja vettem egy ilyen WRT54G routert, Warcraft 3 nál szerettem volna Battleneten játékot kreálni, de senki sem tudott hozzám csatlakozni, nem látták a hostot. Mondták hogy mi sem egyszerűbb Port Forwarding, és kész, meg is van, hogy mettől meddig kell megnyitni a portokat, először hagytam az ip-t a windowsban beállított automatiku ip-n de nem ment, utána FIX ip-t állítottam be, úgy sem ment, utána kipróbáltam azt, hogy a DMZ-t engedélyeztem és oda írtam be a fix -ip-met de akkor sem látták a hostoamat. Régebben D-link routerem volt, ott sem tudtam soha belőni a Port forwardot. Nem hiszem el, hogy egy Liksys routerrel is baj lenne!!!
Bízom benne, hogy valaki tud segíteniamúgy már ezt az oldalt is segítségül hívtam
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest