-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Nálam első, hogy az uPnP-t kikapcsolom (illetve ez a gyári alapértelmezés is), és port forward van csak. Az Azureus is panaszkodott nálam egyszer, hogy nézzem meg az uPnP beállításokat, valami baj van. Hát de mondom, nincs is uPnP bekapcsolva a routeren... de az Azureusban engedélyezve volt, úgy látszik ott pedig default, a bekapcs... de hiába próbálkozott. uPnP kikapcs, azóta megy, mint a kisangyal...
-
Simi121
aktív tag
Én is ugyanezzel a hibával küzködök. Hiába állitom bármire a router-t nem akar jó lenni. Kiprobáltam már az összes firmware-t de nem lett jó. Addig eljutottam, hogy ha rádugom a gépre a közvetlen net-et, ami fix IP-s wlan internet és beállitom neki ugye a fix IP-ket akkor nyitva van a port. Utána visszadugom a routert, upnp bekapcsolva a gép automatán kéri az IP-t akkor kb 1 napig nyitott a port router-en kersztül is. Ennél tovább sajna én nem jutottam, pedig hidd le kb, 2 hónapja tökölök vele . Érdekes modon ebbe az 1 napba akárhogy állitom be mindig jó mindegy, hogy fix IP vagy auto, upnp vagy manuális portnyitás, dhcp ki vagy bekapcs. Sajnos nemtudom mi lehet a megoldás.
Simi
-
biokill1
tag
Szia!
Én upnp-vel használom, így nem kell manuálisan állítgatni semmit. De ma mikor újraindult, nem akart menni az upnp. Pár resetelés után működött simán. De a sima port fw az ment a resetek előtt is.
Tipp: próbáld meg más portokkal is. (bár gondolom már próbáltad)
Vagy próbáld ki az upnp-t!rejtett up! :D
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...