- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi80
csendes tag
Itt le van írva hogyan, magyarul
szerk. benéztem egy korábbi hozzászólást. sry
-
And
veterán
Nem tudhattam, hogy az angol ennyire nem megy (nekem sem, de azért ezt értem valamennyire). Tehát: "reseteltem,majd feltöltöttem a VxWorksPrep-Gv72-v1.bin -t.
aztán nem értem mit ir.várjak fél percet,aztán tölthetem a kövit?vagy ki is kell kapcsolni,majd vissza a routert?" Arról van szó, hogy várj fél percet, amíg a router újraindul, de ha ez nem történne meg, akkor indítsd újra (tápfesz ki- majd pár mp. után visszakapcsolással). Utána a VxWorksKiller binárissal ugyanez, de ennél 60mp-ig ajánlatos várni.
A tftp egy kis parancssoros alkalmazás (Trivial FTP), első találat a gugliban: [link]. Ha nyitsz egy parancssort (cmd.exe) Win alatt, és beírod szimplán, hogy tftp, láthatod is a helpjét. Esetedben így néz ki: tftp -i 192.168.1.1 put dd-wrt.v24_micro_generic.bin.
Mod: még annyi, hogy ezután 3 percet kell várni, miközben a router legalább 2x magától újraindul (a power-led villogásával jelzi a reboot-ot). Ha ezt kivártad, a 192.168.1.1 címen el kell érjed az új felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest