Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz nicho01 #3562 üzenetére
szerintem, ismétlem szerintem, 100mW, alatt nem kéne hogy baja legyen, de ezt érzed te is, hogy mennyire meleg. Viszont ha jól emléxem, akkor már írta valaki, hogy eléggé melegszik 80-90mW környékén. De még mindig nem mondtak mi a fenének akarod megnövelni ennyire? Te akarod ellátni a környéket nettel? ;)
Transmisson rate-et nem kell(ene) álligatni.[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
hzcs
senior tag
válasz nicho01 #3562 üzenetére
42 bőven elég, ddwrt-vel 28 milliwatt alapból.
A hivatalosan engedélyezett meg nem 100 milliwatt, hanem valami más egység, de az tuti, hoyg az antennától is függ. Vagyis minél nagyobb nyereségű az antenna, annál kisebb tranmit power az engedélyezett. Viszont ezt nem ellenőrzik, mindenki annyit állít be, amennyit jónak lát. A helyedben inkább nagy nyereségű külső antennát tennék a routerre, igaz, hogy viszonylag nagy befektetés, de ha a teljesítményemeléssel megfekteted a routert, az még drágább.
szerk: nekem is nagyon gyenge jelt ír ki a win, ennek ellenére tökéletesen működik. Amíg pingeléssel a router 1-2 ms-on belül válaszol, felesleges erőltetni a transmit power emelését.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- Azonnali játékos kérdések órája
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- ODYS XP32 PRO 80cm (32") WQHD
- Honor Magic 4 Pro 256GB / 8GB (Honor Magic4 Pro)
- Logitech Gamer Szett Logitech G413 TKL SE Mechanikus Billentyüzet + Logitech G402 Hyperion Fury Egér
- Crucial RAM 2 x 4 GB DDR4 2666 MHz
- Hp 645 g4 laptop 2700U processzor 8gb ddr4 memória 240 gb ssd új magyar billentyűzet töltő akku kame
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs