- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
xabolcs #1467 üzenetére
Akkor jó, mert szerintem is baromi jó a Tomatoban a QoS, de aztán belegondoltam, hogy (az én esetemben legalábbis) nincs értelme a port prioritásnak, sőt még hátrány lenne. Mindkét gépről (még ha az egyikről csak ritkán is, de akkor is) fut ugyanis voip. Így azt highest-re tettem, a torrent protokollt pedig lowest-ra és max 75% sávszelet kap. Így meg van oldva a dolog, minden szép és jó és akárhány gépről működik, port-tól függetlenül. Annyi van hogy a letöltési sebességet nem igazán tudja jól korlátozni, de azt megoldom kliens oldalon.
Persze erre ott van Robson generátora, már linkeltem is régebben ide, de az ha jól értelmeztem a dolgokat nem dinamikus. Úgy meg nem sok értelme van - szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- OLCSÓ MONITOROK
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest