- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
először én is tartottam a tftp-től, de nem vészes. már fejből el nem mondom, hogy csináltam, de azt tudom, hogy szívtam bele, mert elfelejtettem binárisba átállítani az átvitelt. utána mikor átállítottam, ment minden rendesen. több hetes uptime-jaim voltak, és nem a router miatt lett újraindítva.
webui-ról is kell valamit feltenni, utána tftp-vel a micro-t, és utána megy.
ez a [link] sokat segíthet.
az #1-ről elindulva találtam egy oldalt, ahol részletesen le van írva micor feltétele, és az elrontott fw visszacserélése a gyárira. én 3x töltöttem fel rosszul, negyedjére jól. egyszer közben a gyárit is visszatettem, tehát működik. ha meg elrontod... még mindig ott a soros porti flash
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest