Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
gonger #11029 üzenetére
tomato
én az 1.28-at használom és semmi gond vele
elötte DD WRT fw volt fent de az a 25 ös netből nem engedett át csak 22-t tomatora cserélve most átengedi az egészet
sokan irják azt hogy elöször a dd wrt mini-t kell feltolni utána bármelyiket, nos én anno ezt nem tudtam és egyböl a tomato (akkor még) 1.22 vel kezdtem asszem, és kapásból vette..
Fontos hogy vezetékes kapcsolatról csináld ne wifiről
van itt egy korábbi leírás is elég szájbarágós. a lényeg hogy megpingeled és ha az jó, akkor el fogja érni..
még annyit: én jártam már úgy hogy frissités után nem értem el a router kezelőfelületét, de még akkor se kell pánikolni ha elötte végigment és kiirta azt is hogy ujraindul..
nyomtam neki egy hosszu resetet 30/30/30-ast és utána frankó lett
itt van valami filmecske is feltöltve , de nem ellenöriztem hogy a linkek müködnek e..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- HP Compaq Elite 8200 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest