Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Ilyen topik is van
Az első munka helyemen azért helyeztek át mert ''néha'' csokit loptam a száloda szobákbol .Amitt máig sem bántam meg''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
Scream007
őstag
mekkora király topic
kedvencek:choco bananas, snickers cruncher, szőlős mogyorós milkaBMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
kypre
tag
nem emlékszik valaki arra a csokira (gyerekkorom egyik kedvence), hogy Yoko még a Csehszlovákokból lehetett behozni, és szelet csoki volt, és nagyon finom?!!!
Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
Ariadne
őstag
Most hogy így mondod, lehet, hogy csak 70%-os volt... Mindenesetre lassan, egy kockánként, kiélvezve az ízét, nagyszerű. :DD
Azért ezekre a svájci-franci csokikra érdekes módon mindig rá van írva, hogy valódi kakaót és kakaóvajat tartalmaz, a hátuljukon szokott lenni egy kis embléma. Azért néhány magyar és pl. osztrák csoki azt hiszem, erre erősen behúzhatja fülét-farkát... Főleg, amióta egyre normálisabbak az áraik itt is.
OFF: Ááá, plz segítsetek, hogy tudom a hsz-em egy részét offba tenni? Béna vagyok ehhez még...
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
ipgirl
tag
Nálam most a Dove lett a nagy kedvenc
Az étcsokit nem szeretem igazán, a barackos-kekszes bocit nagyon szeretem, de alapjávan véve szeretek mindenféle variációs tejcsokit /kivéve az Americana, Africana, meg hasonló más ''70 Ftos'' ehetetlen csokit, valamint a kávés csokikért sem rajongok, de ha nincs más, jöhet az is /
A karamellás csokik előnyben részesülnek nálam
de a gumicukrot jobban szeretem''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
Den
veterán
milkát szeretem ízre csak az nagyon mű, csokihoz már kevés köze van, a régi magyar csokikat szerettem anno, azokból még nem spóroltákki a kakaót (azért is volt az a fehér kiválás rajtuk néha), de mai verziójuk az elég gyenge. Étcsokiból meg lindt, és más nagy kakaótartamú csokik.
www.simson4t.hu
-
Ariadne
őstag
Jujj, csokitopic, király!
Kedvenceim: citromos-ostyás (feuillantine-os)-mogyorókrémes csoki 1848 (ez a márkája)
Lindt narancsos-étcsokis
Poulain almás réteses
Lindt 9x% étcsoki
és a málnás étcsokis Lindt, nyammm!
Most több nem jut eszembe, mindenesetre örülök, hogy egyre több Lindt és néha Cote d'Or csokit is lehet kapni itthon, jelesül Tecsóban találtam most pl. a listán utolsóként szereplő példányt, olyan 300 Ft-ért. A többiért Franciaországba kellett menni eddig, de úgy tűnik, lassan elszivárognak ide is, láttam múltkor pl. rebarbarás-málnás fehércsokis Lindtet meg vaníliás tejcsokisat azt hiszem az Arany János utcai Rotschildban. K**** drágák, de az élvezet mennyei...
(Ha valakit érdekel, és jár arra, el tudom táncolni, Párizsban melyik Auchanban található egy egész falnyi ilyen faramuci minőségi csoki, kb. 40 féle... Mondjuk egy-két tábla fejében... )
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
kypre
tag
kekszes-barackos boci
diós boci
epres milka
és igazából, majdnem mindenféle csoki, egy-két nagyon gyarta szélsőségtől eltekintve...na jó, most a Karácsonyi szezonban, volt alkalmam Teacher's viszkis csokit enni, na az nagyon rossz volt...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
kapcs-ford
őstag
Nekem az összes Tibi és Boci. Kár hogy elfogyott az 1kiló barackos-kexes..
Aláírás
-
Kidus
őstag
a boldogsághoz 3 dolog kell:
csoki
csoki
és csoki !!!
after8, baci, merci, toblerone, sötöbö...
az americana, boci, és tibi nálam nem számít csokinak
milka, after8, merci, lindt, és hasonlók minden mennyiségben
függő vagyokAssuming Control
-
szatocs
őstag
Boldogsághormont termel (endorfin).
Bocs, ha már valaki írta , nem olvastam végig a totyikot.=== Szatocs ===
-
kapcs-ford
őstag
-
Ráczkölke
tag
Két éve volt olyan, h a nyár közepén a félig elfogyasztott mikuláscsokimat kinnhagytam a napon, 1.5óra múlva már csak ilyen sz@r-szerű valami maradt ott!
egyébként a legjobb csoki sztem: az étcsoki (forever!!!) -
escie
őstag
dehogynem van. mindenkit óvva intek tőle.
most gondolj bele, hogy állsz a kókuszpálma alatt, és a fejedre esik. tuti, hogy károsodik az agyad.
említettétek az After8-et...
hát először azt hittem a gyomrom esik ki. aztán a második ''boríték'' már igencsak ízlett. azóta imádom. úgy néz ki mint a teafilter, egyszer kipróbálom teának.
toblerone: na ez is nagy kedvenc, állati jó az a piramis-szerű kialakítás.
a csokissajttal meg úgylátom nem vagyok egyedül.I'm back, baby!
-
QuarK
senior tag
Triviális... De inkább jobb nem tudni, mit is eszünk, dolgoztam anno egy-két helyen, és inkább bele se gondolok... bwoáh. Megjegyzem, a friss kókuszt is szeretem, de a Bounty-nak nem tudok ellenállni.
mod: Gh0sT: stimm, csak nem tudtam miért kérdezted. mind1. Oh, és látom, átvetted VladimirR-től a félkövér Bővebben: link stílust
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
-
Doviziozo
aktív tag
A magyar csokikról annyit, hogy nagyon finomak voltak, addig míg be nem jöttek a multik, és a privatizáció. Gondolok itt a Szerencsi-re.
Azóta viszont valóban ha az ember jó csokit akar enni, és nem 10 deka E-1415060-et,akkor Lindt-et kell vennie vagy Milkát.Forza Rossoneri!
-
MODERÁTOR
Jól tudod tényleg mókus szelet volt a neve. Nekem a kedvencek: Toblerone, Kinder bueno, Tibi étcsoki, After Eight, Hanuta(bár ez nem teljesen csoki) meg gyakorlatilag bármi ami csoki
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Gh0sT
addikt
Ezt találtam róla, de semmi rossz nincs benne:
Ez a trópusi gyümölcs energiabomba, ezért a fogyasztása feltétlenül ajánlott fáradékony emberek számára. A gyerekek szervezetének is szüksége van a kókuszra, amely természetes úton megadja nekik mindazt az energiát, amit a sok játék igényel.
Teljesítménynövelő hatása miatt a sportolók étrendjének is elmaradhatatlan eleme. A kókusz ugyanakkor a gyomorra is jótékony hatással van: a lassú emésztés javítható pár szelet kókusszal, melyet a héjával együtt kell elfogyasztani.
A táplálkozás-szakértők szerint enyhíti a görcsöket és a bélrendszeri betegségeket. A kókusz húsa gazdag telítetlen zsírsavakban, leve kiváló természetes üdítőital, és mindkettő alkalmas a fáradékonyság leküzdésére, és a tüdő erősítésére. A kókuszlé vizelet- és hashajtó, valamint vértisztító hatású is egyben.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
QuarK
senior tag
Egy szavazat a Bounty-nak!!!
Istenem, az a finom, ropogós tejcsoki, és a kókusz, áhhhhhhhhhhhhhhh...
Jah, és Túró Rudi rulZ! -
mormota
senior tag
én a pécsi vásában vettem vasárnap egy olyan milkát, ami hatalmas nagy volt (300gramm) és a felépitése a következőképpen vézett ki:
alul teljes hosszban tejcsoki, felette teljes hosszban fehércsoki, és a legfelső réteg pedig 3szögletű étcsokiból volt
a kockák helyett 3szögűek voltak a falatok
ma végeztem kiIllusztrálok, tehát vagyok
-
supercow
őstag
A csoki finom is, meg rengeteg benne a magnézium, azért lehet, hogy ha az ember hiányban szenved, jobban megkívánja a csokit, mert (tudat alatt) tudja hogy abban van a cucc, amire a szervezetnek szüksége van.
Egyébként a 300 grammos hatalmas táblás egészmogyorós Milka tejcsoki a csúcs, meg az After Eight, ileltve a Lindt változatok. A Merci is finom, a magyar csokik között a barackos-kekszes Boci a kedvencem 3-4 táblát is meg tudok enni egyszerre
a piros mogyorós is jó ám
[Szerkesztve]In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Suliro
senior tag
Csoki rulez. Nekem a kedvencem a régi fajta boci tejcsoki, de azt már nem lehet kapni, csak valami új krémesebbet, az meg nem olyan jó.
Ajánljatok már valami finom tejcsokit!I believe in Dodge power!
-
deadguy
aktív tag
Egyszerű a képlet: a csokoládé kell az élethez. Én speciel mindennap bevágok egy tábla csokit, valahogy olyan ez nálam, mint ahogy minden nap felkelek....
-
Gh0sT
addikt
Volt ''régen'' egy pisztácia ízű mókusos csoki, asszem kék-fehér csomagolásban. Ki emlékszik rá? Mi volt a neve?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
-
escie
őstag
persze hallottam ezt én is.
biztos igaz is. de nem mondhatod, hogy nincs jó íze.
meg azt is hallottam, hogy valami afrodiziákium is van benne.
azt tudjátok, hogy fogyasztották az indiánok a csoki unokatesóját, a kakaót?
paprikával meg borssal, forró italként, bhroáffh!!I'm back, baby!
-
V.ki
aktív tag
Kell az ilyen topic -
mormota
senior tag
ide jöhet minden ami a csokoládéval kapcsolatos:
csokikészítés házilag, csokoládés receptek, történetek elolvadt csokoládékról, stb
tegnap láttam egy műsort a tvben asszem a travel-en. a műsorvezető éppen egy olyan helyen járt ahol csokoládét készítettek a vevő összeállítása szerint!
(ez csak amolyan bevezetés)
az igazi kérdés: mitől van az, hogy az ember megkezd egy tábla csokit, és nem tudja abbahagyni (ha gyenge az önkontroll).
mitől lesz csokifüggő az emberfia? (elkezdi enni, és amíg van eszi)
valami van a csokiban magában?Illusztrálok, tehát vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest