Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjohn
addikt
Milyen állvány bír el, valóban berezgés nélkül, egy kb.2,5 kg -os D 200-Obi kombinációt?
Valamelyik Velbon Sherpa esetleg?Vagy a Slik állványokat használta valaki? A tesztek nem egyértelműek. 30 000.- a határ, amit tudnék rá költeni.[ Szerkesztve ]
-
johnjohn
addikt
Értem! Az a gond, hogy ez egy 135-400-as Sigma obi,1,2 kg , ami elég hosszan kinyúlik, és ezért végképp nem az állvány fölé esik a súly nagy része, állványgyűrű ide-vagy oda.Exponáláskor berezeg amivel próbáltam, bár az egy nagyobb Hama Gamma 75-ös volt, aminek elég gagyi a feje.
-
johnjohn
addikt
válasz philoxenia #536 üzenetére
Egyensúlyprobléma nem a gép,és az obi körül adódik, az obigyűrű jó helyen van, hanem a kipróbált állványfej teherbírása nem megfelelő, berezeg a súlytól .Még szerencse, hogy az a szutyok Hama csak kölcsön van.Pedig állítólag 7 kg a teherbírása.
Masszív állványt keresek, erős fejjel. -
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
Speciel Én direkt a karos megoldást választottam, mert a mellkasomhoz lehet a kart támasztani, és így már csak oldalirányú mozgásra kell figyelni.Pont olyan hosszú a kar, hogy a hónom alá lehet szorítani ha kell.Nagy gépnél és obinál könnyebb a karral kioldani és állítgatni, legalábbis nekem.
-
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
válasz philoxenia #735 üzenetére
-
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
válasz jorden06 #923 üzenetére
Ha kicsi kell, akkor ezt vedd !
Tuti, hogy nagyobb géphez is fog majd kelleni ![ Szerkesztve ]
-
johnjohn
addikt
válasz t_a_m_a_s #1001 üzenetére
Jó a Velbon, de amit néztél inkább valami kompakt géphez, és videokamerához való.
Kb. ez a minimum ! Vagy SLIK Pro EZ ! -
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
válasz killerjohn #1704 üzenetére
Sajnos nehéz a kérdés, mert az állvány vagy könnyű, és akkor amit rá teszel az is könnyű kellene hogy legyen, vagy sokat bír, de akkor nehezebb. Panorámázni nem túl ajánlott a gömbfej, nem utolsó sorban pedig olcsón jó állványt nehéz találni.
Ez indulónak esetleg. -
johnjohn
addikt
válasz killerjohn #1707 üzenetére
Ha van rá keret vedd a nagyobb teherbírásút, minél stabilabb annál jobb. Ha a gömbfejet kilazítod minden irányban elmozdulhat.A drágábbaknál van ez ellen még rögzítés. Az teljesen máshoz való, panorámánál főleg az a lényeg, hogy csak vízszintesen mozduljon ha ki van lazítva.[link]
[ Szerkesztve ]
-
johnjohn
addikt
válasz killerjohn #1709 üzenetére
Az elsőn van lehetőség az oldalirányú mozgatásra, skálázva van a szögelfordulás. Ezzel akár panorámázni is lehet. Hogy mikor áll a gép vízszintesen azt egy gömbfejnél nehezebb beállítani, a hagyományos fej biztosan vízszintes ha az állvány vízszintesen áll.
Az első gömbfejen direkt van egy vízszintező, úgy látom, tehát ennél a probléma kilőve.[ Szerkesztve ]
-
johnjohn
addikt
válasz killerjohn #1712 üzenetére
Szerintem meg leszel elégedve .
-
johnjohn
addikt
Inkább ezt. A Velbon CX-660 inkább egy kis videokamera alá használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest