- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
válasz
fireman123 #5199 üzenetére
Teléhez ezek nem túl jók, nem elég stabilak/robusztusak/nehezek, beremegnek, ha pici is megmozdítod, én mondjuk nagylátóhoz vettem, nem teléhez. Ahhoz meg korrekt elsőnek. Jobb a Vanguard!
(#5200) FLx: A Skoda egy jó autó.
Ami koporsóba teszt az más kategória.
-
Wa2x_
veterán
Ez egy teljesen korrekt ajánlat. 155 cm magas, 3,5 kg teherbírás, 5 év gari, tok, alumínium. Mi kell még?
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megnéztem róla a videót, jónak tűnik.
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Makrófotózáshoz milyen állványt javasoltok, ill. melyik az az oldal, ahol találok több változatot is erre a célra?
-
Wa2x_
veterán
Sziasztok!
Milyen állványt javasoltok 20 ezerig K-30-hoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Olympus 75mm f/1.8 objektív (m43)
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest