Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
válasz szalámissüti #163 üzenetére
Igazából elég széles körben használom, meló helyen kolégáknak ezt-azt, pl alfaromeo-hoz, vezérlés rögzítőt, fater is melóhelyén, gépek fejlesztéséhez nyomtat alkatrészeket, én is pl elektronikákhoz dobozt, vagy bármilyen alkatrészt, haveroknak medált vagy kulcstartót stb, plusz sok sok nyomtató alkatrészt másoknak.
-
Den
veterán
Én még csak most ismerkedem a témával, de elsősorban alkatrészek, szerszámok, és a fejemben keletkező millió ötlet megvalósítására akarom használni. Dísztárgyak nem motiválnak, de ha valaki megkér rá megcsinálom, bár ez a nyomtató, ebben a konfigban nem nyomtat elég szépen ilyesmihez.
Eddig egy szelephézag állító szerszámot, egy benzines biciklihez tükörtartó konzolt, és egy elektromos biciklihez alkotott hall szenzor tesztelő dobozát nyomtattam, na meg a dob konzolt. Azzal vagyok a legelégedettebb, annyival jobb megoldás mint a gyári...
ilyen a tükör konzol
ez pedig a hall teszter. itt még csak be van paaszintva, ki lesz öntve belül gyantával
persze volt egy pár próbálkozás, meg kell tanulni műanyag alkatrészt tervezni, néhol alá, néhol túlbecsültem az anyag szilárdságát.
[ Szerkesztve ]
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
Úgy néz ki nincs újabb jelentkező aki megvallja, mit nyomtat, úgyhogy te jössz . Te mire használod a nyomtatód?
www.simson4t.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest